Крупнишкият футболист М. Тошев се ожени в Казахстан

12 август 2020 14:13   3 коментара   8537 прочита


Футболистът Мартин Тошев се е оженил за сексбомбата Надя Кузева, която е работила в Държавен фонд „Земеделие“, а преди това е била служителка в Министерството на спорта.

Двамата се сгодиха през април в разгара на пандемията от коронавирус, а преди месец са вдигнали сватба в град Талдъкорган. Припомняме, че талантът симитлийското от село Крупник играе за казахстанския Жетису и се утвърди в местното първенство. Сватбата е минала скромно, предаде "България днес".Двамата се подписват, след което черпят малцината си познати и приятели в Казахстан. 

"Вече сме официално семейство", написа щастливият Тошев, който позира с красавицата и брачните им халки.Юношата на ЦСКА и сексбомбата решават да станат семейство в началото на кризата, когато става ясно, че не могат да се завърнат в България. Така те сплотяват още по-силно връзката си. 

"Имам нужда от твоята любов. Ти си ми щастието", признава Кузева, която загърбва кариера в ДФ "Земеделие", за да замине за Казахстан при любимия си.Двойката вече стартира общ бизнес, като продава очила в интернет.

3 коментара
12 Август 2020 15:05 | Градинар-сливовъд
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Джукестата ковра ще дръпне кинтите на тоя балък и после уааааааааа


12 Август 2020 15:18 | Пипирин
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Хубава двойка


12 Август 2020 22:16 | ззз
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Защо така бе, защо се оризиляват с тези устни? Нима се харесват така? Как е възможно
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар