Красавицата от Благоевград Алекс Петканова издаде тайната за стройната си фигура

09 ноември 2019 10:50   4 коментара   10077 прочита


Красивата благоевградчанки Алекс Петканова издаде тайната за перфектната си фигура. Тя сподели, че топи мазнинки с бързо ходене, бягане, гимнастика, танци и плуване. Петканова роди първото си дете в началото на годината, но веднага влезе във форма и продължи с ангажиментите си като модел. Със сигурност щастливият семеен живот също допринася за цялостното излъчване на младата майка.

Благоевградчанката не спря с фотосесиите нито докато беше бременна, нито след това. Тя снима реклами и сесии от всякакво естество, а една от последните ѝ изяви е фотосесия със сина ѝ - малкия Габриел. Двамата се снимаха за корицата на ноемврийското издание на едно от най-четените списания у нас.

Петканова е млада, успешна, влюбена и щастлива. Със съпругът ѝ Даниел съчетават идеално грижата за детето си с професионалните си ангажименти, а не пропускат и да се поглезят с почивки в България и чужбина.

П. Пенева

4 коментара
09 Ноември 2019 16:44 | Митю Пищова с питона
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Ще и стопя мазнините с креватна гимнастика!


09 Ноември 2019 21:35 | кибико
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Това е най-новата кето диета, когато има усещането за глад, ближе пръсти и гълта.. няма въглехидрати и е без глутен.


10 Ноември 2019 18:39 | Митю Пищова
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

кибико написа:ближе пръсти и гълта.

По-добре да ми ближе питона и да гълта!


11 Ноември 2019 08:49 | като изключим
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

многото мераклии, което е нормално за хубава жена, трябва да знаете, че за фигурата е важна и обмяната на веществата и метаболизма, спорта също, така че кой с кого ходи и какво прави си е негова работа, хубава си е жената и не трябва да и се завижда, а по-пълните и неугледни дами да се погрижат за своя вид, ако не искат мъжете им да кръшкат.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар