Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

 расавицата √ичка от ѕетрич напусна Д»гри на вол€таУ, връщат благоевградчанина ћитко  алайджиев във Д‘ерматаУ


22 септември 2019 10:46  3 коментара   42182 прочита расивата фури€ от ѕетрич √ичка, от племето на ѕрабългарите напуска формата „»гри на вол€та". ƒо този момент се стигна, след като се изправи в дуел срещу јмели€ - ћира от племето —лав€ни, ко€то беше номинирана от съотборниците си. ƒамите тр€бваше да преминат през трасе от преп€тстви€ и да съберат 7 части от пъзел с човешки размери, които след като съберат да подред€т в съвършен куб.

25-годишната петричка чаровница бе много по-бърза в събирането, но за съжаление се забави в реденето и даде преднина на јмели€ - ћира, с което т€ спечели, а √ичка отпадна. “€ беше изключително разочарована, че е предала сво€ отбор, независимо от усили€та, които положи, за да спечел€т.

Ќещата при благоевградски€т бизнесмен ћитко  алайджиев, синът на съветника –умен  алайджиев, се подреждат добре. ћитко загуби първи€ дуел за елиминаци€ във „‘ермата: Ќов св€т“ преди седмица. “ой обаче ще се по€ви отново на екрана. Ќовината предизвика еуфори€ сред при€телите му във формата. Ѕлагоевградчанинът обаче е по- решен от вс€кога да се бори за себе си и отбора. ѕредстои да проследим дали ще стигне до финал.

÷вети »ванова

ќще за: формат  дуел  отбор ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

22 септември 2019 14:39 | „алгар си мите
ќценка:
17
 (
17
 гласа)

 во ме занимавате с то€ лигльо бе


22 септември 2019 17:49 |  ефал €к...
ќценка:
-5
 (
9
 гласа)

ѕетрич, ѕетрич... чуден южен град!
“оо град мое да затъва, обаче сека година никнат убави мацки-кат гъби! “'ва ки ни остане...


23 септември 2019 07:18 | √оце
ќценка:
-6
 (
6
 гласа)

“ака мома си е много убава като € вида по града и много и се кефа. ƒа това ли ни остане.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.