Когато каръкът те гони! Неволите на тризначките от Благоевград нямат край! Местен бизнесмен поиска да спи с Надежда, за да я вземе на работа

02 декември 2019 10:01   3 коментара   15054 прочита


Отново напускат страната с думите: "Чао, Чао, мисия България - приключи" и мисионерките отново поеха към Лондон, където ги очакваше нова беля...

Неволите за две от благоевградските тризначки - Вяра и Надежда нямат край. След като наскоро едната от тях прекара няколко часа в ареста в Лондон по необясними за нея причини, двете стегнаха куфарите и се прибраха в Благоевград. Хоуп и Фейт, както те се наричат, преглътнаха обидата си към България и лично към премиера Борисов, който не откликна на техния зов за помощ в трудния момент и се прибраха в родината.

Намерението им бе да останат за постоянно в родния град и след кратка почивка, започнаха активно да търсят работа. Надежда обаче попаднала на похотлив местен бизнесмен, който, за да я назначи на работа, поискал да спи с нея. Станчева сподели, че на "интервюто" за работа били поканени още 10-ина момичета със същата цел.

Моралистката не издържа на тежката действителност и отново си събра багажа и пое към летището със сестра си Вяра. Двете изразиха поредното си разочарование и напуснаха родината с "Чао, чао... Мисията България приключи".

В Лондон, обаче лошият късмет не ги напуснал и те попаднали на нашенка, която опитала да ги прецака с "космически" наем. 1440 паунда поискала хитрата столичанка и дъщеря ѝ от сестри Станчеви, за да ги пуснат да живеят в коридора на апартамента им, който хитро наричали "хол". Типично в неин стил, Надето изля мъката си в профила си в социалната мрежа, но ще спестим вулгарните епитети, с които тя нарече хазяйката си.

Тежки дни предстоят за благоевградчанките, които за години, прекарани в английската столица, така и не успяха да научат езика. В навечерието на коледните празници, те останаха без работа, без квартира и без подкрепата на сестра си Любов, която се дистанцира от тях и се е отдала на семейния живот и на отглеждането на дъщеря си Вики.

П. Пенева


Още за: тризначки   зов   родина   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
3 коментара
02 Декември 2019 10:09 | Юли
Оценка:
23
 (
27
 гласа)

Скалата на глупостта - глупав, по глупав, най глупав, тризначките.


02 Декември 2019 23:01 | гражданин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Тия двете си правят пиар. Сега търсят някои да им купят билетите до Лондон. Много са съмнителни.


06 Декември 2019 22:49 | Хаха
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Бизнесмените здраво са го закършили щом опряха до тази..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар