Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

 арина Ќиколова - “еди от Д—офи€ ƒен и ЌощУ събра погледите на всички в —андански


4 септември 2018 12:21  4 коментара   34748 прочита расавицата  арина Ќиколова или както всички € познават, като “еди от сериала "—офи€ ƒен и Ќощ" събра погледите на всички в —андански.

 арина бе поканена на сватбено тържество на сво€ близка при€телка в курортни€ град. «а повода т€ бе избрала приказен тоалет и си спретна уникална фотосеси€, като истинска принцеса.

Ќиколова от „—офи€ ƒен и Ќощ“ е професионален танцьор, хореограф и инструктор по танци. “€ е възпитаник на ёгозападен университет в Ѕлагоевград, като е изучавала „—ъвременна хореограф舓.

ќсвен по състезани€, т€ е танцувала и в балет „Ќова, също така участваше и във формата в "Ўоуто на —лави", “анцувай с мен.. 3 стаен" в него помагаше за обучението на състезателите.

¬. јнастасова

ќще за:  арина Ќиколова  тоалет  принцеса ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

4 септември 2018 14:45 | аз
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

”бавица


4 септември 2018 15:26 | аз
ќценка:
-1
 (
1
 гласа)

ј поправихте го сер舓а


5 септември 2018 10:11 | —ветла
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

ј ¬ие, ¬. јнастасова, попитахте ли €  арина дали може да й използвате снимките за да си изработите хонорара за стати€та? Ќа снимките има и дете. »мате ли разрешение от майката и/или бащата да публикувате снимките? Ќещо за «акон за защита на личните данни да сте чували или чели? ј за —Џƒ при нарушение на този закон?


6 септември 2018 06:17 | Who am not
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

¬ие сте странни хора.  о€ беше  арина Ќиколова? ƒа иска разрешение да ползва снимките
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.