Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

∆ената на футболист от  рупник "подкара" хеликоптер


16 април 2018 14:13  2 коментара   10784 прочита√оденицата на фуболистa от село  рупник ћартин “ошев, които в момента играе за —ептември —офи€, се качи на хеликоптер. √абриела сподели в социална мрежа снимки, седнала във вертолет и се готви да полети. ќказа се обаче, че това е шега и красавицата само е позирала във въздушното возило, за да си направи фотосеси€.

ѕоловинката на нападател€ ћартин събра десетки лайкове, не само заради хеликоптера, а и заради излъчването и чара си. ƒвамата с ћартин се сгодиха миналата година на екзотичен остров, а предложението на футболиста беше много романтично.

ƒи€на ћейс

ќще за: ћартин “ошев  годеница  хеликоптер ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

16 април 2018 14:47 | сандански
ќценка:
8
 (
16
 гласа)

ќ¬÷ј


17 април 2018 00:00 | √аврил
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ћарто. дръж цвръсто
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.