Изгониха разложанина И. Милин - Милиното от „Фермата“ заради шамар

18 септември 2019 14:28   8 коментара   65492 прочита


Бизнесменът от Разлог приключил и последната си връзка с шамар

Колоритният разложанин Иван Милин, който привлече вниманието с омразата си към гейовете, намери бърз изход от „Фермата“. Той си стегна багажа и напусна шоуто, след като удари Елизабет Илчева.

Бети си "позволи" да му направи забележка, че цапа басейна с кални обувки, като в отговор

Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов събра всички участници в лятната кухня на чорбаджиите, за да пусне на сиромасите видео с провинението на Милиното, предаде "Монитор". Сред торнадото от възмутени възклицания Бети поясни, че вече се чувства по-добре.

Шамарът беше от слаб до среден като сила.

Иван беше много крив този ден, липсваше му приятелката му, нямаше какво да пуши, беше супер раздразнителен към всички, и явно тази моя забележка преля чашата. Може и да съм си го заслужила“, заяви неочаквано тя.

Дана, която играе за голямата награда в шоуто заедно с дъщеря си Велислава, моментално я посече: „Миличка, не те познавам, но такова мислене имат хиляди малтретирани жени навън, оправдават насилника си с репликата „Може да съм го заслужила“. Не си“.

Маникюристката Силвия от отбора на сиромасите определи Иван Милин като „гнусен по душа“ човек и изтръгна от него неочаквано признание. Последната връзка на героя от криминалните хроники е продължила пет години и е приключила с шамар.

Милиното намери двама неочаквани съюзници в лицето на патриота Ивайло Шопски и актрисата Саня Борисова.

"Не толерирам насилието, но ще дадем добър пример, ако го оставим и му дадем втори шанс“, предложи актрисата.

След драматичния вот на сиромаси и чорбаджии Андрей обяви решението на продукцията да се раздели завинаги с Иван Милин. В събота пръв отпадна благоевградчанина Димитър Калайджиев,който се справи добре на номинационната битка, но бе победен от военния Станислав.


Още за: Иван Милин   Фермата   изход   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
8 коментара
18 Септември 2019 15:32 | Михо
Оценка:
21
 (
21
 гласа)

"Шило в торба не седи" - то все ще се одриска!


18 Септември 2019 18:23 | Йонко
Оценка:
26
 (
28
 гласа)

Пич, не е хубаво да посяга човек, никой няма право да докосне човек без негово съгласие, а ти удряш беззащитна дама. Не те ли е срам, вие от Разлог всички ли сте такива боклуци или ти си изключение.


18 Септември 2019 19:25 | тъпанар!
Оценка:
24
 (
26
 гласа)

Що за простак може да разрешава проблеми с жена чрез шамар независимо дали е слаб до средно силен?! Както се шири мнението, че човек от Разлог и котка не си взема, този дрисльо го потвърди! Срам за разложани! Овчари !Сигурно то е научил от баща си, който бие шамари на майка му!


18 Септември 2019 22:39 | Инж. Kрасимир Герчев
Оценка:
6
 (
20
 гласа)

Разлог се разграничава от този идиот.


19 Септември 2019 09:45 | Асен
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Първо тоя не е никакъв бизнесмен
Второ, нела каже как се напитка в ареста, след като стреля с газовия пистолет.


19 Септември 2019 10:34 | !!!!!!!!!!!!!
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Тоя муджахидин ли е


19 Септември 2019 11:42 | А.А.А
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Личи му че е помочко.


19 Септември 2019 20:55 | Аз
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Простотията е навсякъде, но при него е направо в повече! Смея да твърдя, че има доста себеподобни г-н Милин в този край... Не зная как Иван и Андрей са допуснали въобще този човек да участва в това предаване.... Разлог трябва да се разграничи от такива негови граждани !Аз няма как да подкрепя простотията независимо дали този човек ми е роднина, съгражданин или напълно непознат!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар