"Има ли смисъл да утепваме мечка", попитаха за втори път, актьорите от Самодейна театрална група Банско

03 октомври 2019 15:22   4 коментара   5933 прочита


"Има ли смисъл да утепваме мечка", попитаха за втори път, актьорите от Самодейна театрална група Банско, като част от празничната програма за града. Комедията от Панчо Панчев, отново напълни залата в читалището, едва четири месеца след премиерата през юни.

Всяко движение, всяка дума и всеки поглед предизвикваха искрени усмивки, и много аплодисменти. Трупата се събра по молба и голямо желание на Георги Икономов да възроди театралната история на Банско, спряла преди 40 години и закри Летния театрален фестивал „На публиката с любов.

Вече по-уверени, Елена Калайджиева - режисьор - постановчик, Иван Чакъров, Милена Георгиева, Атанас Тотин, Милена Чакърова, Никола Георгиев, Магдалена Рускова и Пламен Балев, създадоха в залата истински празник за сетивата и показаха, достойно и професионално ниво. Банско празнува свободата си, а каква по-голяма свобода от тази - да можеш да правиш театър и да усетиш признателността на публиката в родния си град?

M. Иванов

 


Още за: комедия   актьори   група   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
4 коментара
03 Октомври 2019 16:03 | ВиК
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Толкова напри за Банско, че хотелите отказват резервации по негова молба.
Благодарим му


03 Октомври 2019 16:52 | Мацуркев
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Мечката не Специалиста по ДДС да


03 Октомври 2019 18:29 | ле ле
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ПО ГОЛЕМА ПРОСТОТИЯ - НЕМА


03 Октомври 2019 21:46 | Не е простотия.
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Каква простотия-не гледате ли, че всичко използва за пи ар предизборна кампания?! Тоя Икономов идиот завчера, в световния Ден на пенсионера, е направил екскурзия на пенсионерите до Лебедово езеро в Македония. Водач на групата е била оная миризлива гостунка-Райна Зайкова, която им е размътила главите на пенсионерите с с реклами за Великият източител на ДДС-Иконом Монтофонов! Не виждате ли, че той си прави предизборната кампания на гърба на всички банскалии? Харчи нашите нари-бърка в джоба на всички ни! Идиот мръсен! Eто и днес!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар