Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

"»ма ли смисъл да утепваме мечка", попитаха за втори път, актьорите от —амодейна театрална група Ѕанско


3 октомври 2019 15:22  4 коментара   4354 прочита"»ма ли смисъл да утепваме мечка", попитаха за втори път, актьорите от —амодейна театрална група Ѕанско, като част от празничната програма за града.  омеди€та от ѕанчо ѕанчев, отново напълни залата в читалището, едва четири месеца след премиерата през юни.

¬с€ко движение, вс€ка дума и всеки поглед предизвикваха искрени усмивки, и много аплодисменти. “рупата се събра по молба и гол€мо желание на √еорги »кономов да възроди театралната истори€ на Ѕанско, спр€ла преди 40 години и закри Ћетни€ театрален фестивал „Ќа публиката с любов.

¬ече по-уверени, ≈лена  алайджиева - режисьор - постановчик, »ван „акъров, ћилена √еоргиева, јтанас “отин, ћилена „акърова, Ќикола √еоргиев, ћагдалена –ускова и ѕламен Ѕалев, създадоха в залата истински празник за сетивата и показаха, достойно и професионално ниво. Ѕанско празнува свободата си, а каква по-гол€ма свобода от тази - да можеш да правиш театър и да усетиш признателността на публиката в родни€ си град?

M. »ванов

 

ќще за: комеди€  актьори  група ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

3 октомври 2019 16:03 | ¬и 
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

“олкова напри за Ѕанско, че хотелите отказват резервации по негова молба.
Ѕлагодарим му


3 октомври 2019 16:52 | ћацуркев
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ћечката не —пециалиста по ƒƒ— да


3 октомври 2019 18:29 | ле ле
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ѕќ √ќЋ≈ћј ѕ–ќ—“ќ“»я - Ќ≈ћј


3 октомври 2019 21:46 | Ќе е простоти€.
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

 аква простоти€-не гледате ли, че всичко използва за пи ар предизборна кампани€?! “о€ »кономов идиот завчера, в световни€ ƒен на пенсионера, е направил екскурзи€ на пенсионерите до Ћебедово езеро в ћакедони€. ¬одач на групата е била она€ миризлива гостунка-–айна «айкова, ко€то им е размътила главите на пенсионерите с с реклами за ¬елики€т източител на ƒƒ—-»коном ћонтофонов! Ќе виждате ли, че той си прави предизборната кампани€ на гърба на всички банскалии? ’арчи нашите нари-бърка в джоба на всички ни! »диот мръсен! Eто и днес!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.