Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

√ордост! 7-годишната ƒжулиан от ѕерник е най-красивото момиче в Ѕългари€!


11 септември 2018 13:40  3 коментара   6563 прочита расотата ѝ е безапелационна и ни остав€ без дъх! ћалката 7-годишна перничанка ƒжилиан победи в конкурса Little Miss and Little Mister Bulgaria! “€ спечели титлата след гласуване във фейсбук, пише zapernik.com.

ƒжили ще представи Ѕългари€ на конкурса Little miss and little mister united world, който ще се проведе в √ърци€.¬ижте красивата принцеса.

ќще за: перничанка  конкурс  гласуване ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

11 септември 2018 16:46 | »ванова
ќценка:
19
 (
19
 гласа)

ќставете децата да си живе€т детството. Ќе ги карайте от малки да подражават на големите, да се конт€т, да се гримират, да си лакират нокти, да си черв€т устни.... Ќека вс€ко дете живее с мисълта, че е красиво, че е обичано, че е личност.


11 септември 2018 22:04 | ”мен
ќценка:
14
 (
14
 гласа)

“ъпаци!!! Ќ€ма най-красиво дете, всички деца са красиви!


12 септември 2018 07:37 | Ќ€кой
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

—прете тези педофилски меропри€ти€! ¬сичко това ни се натрапва от «апад наред с озакон€ване на педерасти€та, инцеса, джендър технологиите, инцеса.. истанбулска конвенци€, ювенална юстици€! ¬сичката тази мърсоти€ е направена в посока да разруши ценностната система на хората и института на семейството! Ќа запад вече съществуват педофилски движени€ и партии а минимални€ праг да децата които могат да влизат в сексуални връзки и 12 години! ¬ървиме към погибел като €гнета на заколение!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.