Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

√имнастичката ¬алери€ от реалите формата "‘ермата" разв€ трибагреника на връх "ћусала"


13 август 2018 11:23  1 коментар   6727 прочита–усото изкушение ¬алери€ покори връх "ћусала" през уикенда. ¬еднага щом изкачи 2925м красавицата разв€ трибагреника и позира гордо.

√имнастичката се очарова от красотите на "Ќационален парк –ила" и си направи фотосеси€ на вс€ко кътче през, което минаваше, за да запечата мига.

Ќай-веро€тно организираната и екскурзи€ е била повли€на от опита за рекорд на √инес за най-гол€мо планинско хоро в света, което се проведе в събота.

Ѕившата изгора на футболиста јлек от "√ермане€" —апарева бан€ обича природата и за това намира време да си отдъхне из планинските части.

¬. јндонова

ќще за: ћусала  ¬алери€  гимнастичка ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

13 август 2018 13:43 | XX22
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

 олко хора са изкачвали върха, но не се хвал€т, а та€ мутреса си прави пиар. —ел€нка от фермата с он€ мухлио от ‘ермата футболиста јлекс са за село. “аъв е манталитета им.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.