Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

‘утболистът от  рупник ћартин “ошев релаксира, след напрегнати тренировки в Ћиван


24 юли 2018 13:14  2 коментара   7525 прочитаћартин “ошев от симитлийското село  рупник, стана част от отбора на Ћиван - јл јхед този месец. «а краткото време, в което се подвизава там,. футболистът не спира да се глези и да релаксира край басейните, в компани€та на при€тели. — изва€ното си т€ло и красива усмивка, “ошев не остава незабел€зан от местните жени..

27-годишни€т футболист донесе победа на нови€ си отбор в първата контрола от предсезонната подготовка. ѕопадението на “ошев се оказа единствено в проверката, спечелена с 1:0. ¬ече почти месец “ошев акостира в отбора на јл јхед, където му възлагат големи надежди, очаквайки бързо да се превърне във водещ реализатор на тима, който отново ще преследва шампионската титла.

¬. јнастасова

ќще за: ћартин “ошев  футболист  басейни ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

24 юли 2018 14:06 | €ница
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

хвърлила съм му око на аз на тошев, защо му беше да б€га от мен/аз те чакам да знаеш


24 юли 2018 15:58 | ѕреслава
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

√ол€м цървул та дрънка!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.