Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

‘утболистите на ‘  "¬ихрен" —андански се разхладиха в реката със студена бира след тежка тренировка


17 август 2018 13:42  5 коментара   9643 прочита‘утболистите на "¬ихрен" —андански намериха начин да се пребор€т с жегата и се цопнаха в реката с чаша студена бира в ръка. ¬ южни€ град термометърът отчита едни от най-високите температури в страната и играчите от местни€ тим се разхладиха веднага след напрегнатата си тренировка. явно водата им действа добре и те позират усмихнати до уши.

ћомчетата на √еорги Ѕачев и ст. треньор јтанас Ћасков излизат утре срещу "–илски —портист", а в ср€да се срещат с "ѕирин" –азлог. явно това начин да бъдат в оптимална форма за предсто€щите двубои.

ƒиана ћейс

ќще за: футболисти  река  начин ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


5 коментара

17 август 2018 14:21 | ѕит бул
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

“ова безплатна реклама ли е за заведението на  око ƒинев в парка в —андански. Ќ€ма клиенти и давай реклама с футболистите. н€ма кои да плаща бира на цена от 3. 00 лева в парка в —андански и кюфте на цена от 2. 00 лева., пържени картови на цена от 3. 00 лева.


17 август 2018 17:03 | ∆ооо
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

≈ми софийски цени


17 август 2018 20:07 | —укси
ќценка:
-8
 (
8
 гласа)

Ќикъде не вид€х реклама, даже и заведение не се вижда.


18 август 2018 17:03 | BACHEV
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

¬јЋ≈–» √≈ќ–√»≈¬  јѕ»“јЌј Ќј ¬»’–≈Ќ..... ѕ–ќƒј∆Ќ» ј ѕ»“ј…“≈ √ќ  ќЋ ќ ѕќ–ƒјƒ≈Ќ» ћјчј »ћј ¬ Ћќ ќћќ“»¬ ѕЋќ¬ƒ»¬ »  ќЋ ќ »«»√–јЌ».... ѕЏЋ≈Ќ —ћ≈ЎЌ»  ƒј ’ќƒ» ƒј ѕјЋЌ» ¬ќƒј ƒј Ќ≈ —≈ «јЌ»ћј¬ј — √Ћ”ѕќ—“»


18 август 2018 22:41 | ∆ител на —андански
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

ѕълна пароди€, щом € докарахме пак с Ѕачев, еле пък и с Ћасков ?‘алирали от вс€къде типове, се събраха всички на стадиона? ѕадението е пълно!!?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.