Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

‘олкпевицата Ќанси от —андански с нов проект!


1 септември 2018 08:59  3 коментара   9933 прочита—анданската певица Ќанси представи сво€ най-нов проект „All inclusive”. “ова е втората самосто€телна песен на изпълнителката на Diapason Records. —лед успеха на „Ќай-добри€т“ Ќанси е още по-провокативна и дръзка в новото си видео.

„ќбичам да скандализирам и не се страхувам от предизвикателствата. “екстът към „All inclusive” е интересен и закачлив и е дело на Ћора ƒимитрова. «а музиката и аранжимента се погрижи √еорги ∆елев. “ук е м€стото да благодар€ на екипа, който се постара и видеото да стане факт. ћного съм доволна от резултата. –азбира се, на първо м€сто зад мен винаги стои екипът от Diapason Records. «а визи€та ми разчитах на —то€н јпостолов – —то€нски, грим – Ѕил€на —имеонова, коса – —тел€на ћладенова“, сподели Ќанси.

¬ъв видеото на „All inclusive” талантливата певица си партнира със сексапилната ¬иктори€ ѕетрова – „ћис —иликон“ 2017, пише diapasonrecords.  расавицата взима участие в нови€ клип заедно с екстравагантен чернокож младеж, при€тел на Ќанси. »зпълнителката не крие и близкото при€телство с ¬иктори€, ко€то на драго сърце прегърнала иде€та да се снима в „All inclusive”. “ам двете хубавици подел€т мъжа в общи, страстни кадри.

ѕ. ѕопов

ќще за: Ќанси  проект  песен ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

1 септември 2018 10:21 | ћда
ќценка:
-10
 (
12
 гласа)

Ѕраво Ќансииии давай така !!!


1 септември 2018 10:23 | ћда
ќценка:
13
 (
13
 гласа)

ƒжуките може ли още малко по-напред


1 септември 2018 10:26 | ќп
ќценка:
13
 (
13
 гласа)

ј прави ли All inclusiveФ
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.