Фолк дивата от Сапарева баня Андреа изригна: Очевидно аз съм най-коментираната жена в държавата

22 ноември 2019 13:45   3 коментара   31115 прочита


Фолк дивата от Сапарева баня Андреа изригна със силно послание към всички, които се интересуват от живота на изпълнителката. Тя винаги е била тема на коментари и анализи, независимо свързани с раздялата им с Пулев или дали е качила някой килограм.

С обръщението си, русокосото изкушение вкара светлина в медийното пространство. Ето какво написа Андреа в своя профил в Инстаграм: „Очевидно съм най-коментираната жена в държавата! А аз си мислех, че за да не ме забравят трябва да пускам повече песни. Оказа се, че и малкото са Ви достатъчни, за да се интересувате от всеки сантиметър от тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. Това разбира се не го пиша за всички, защото има хора доволни от живота си, които не се занимават с глупости. Благодаря Ви!

Обещавам да Ви дам повече пое за жълтини, за да може и медийната група, която се занимава с мен да продължава да ме слага на корица. Усещам, че нямате търпение да пусна най- новата ми песен. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме мотивира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от много по-належащи проблеми в държавата ни колкото се интересувате от едни снимки, представете си колко по – напред щяхме да бъдем като държава! Благодаря!

Явно „чашата на търпението“ на фолк изпълнителката е преляло, но пък за сметка на това, в отговор на всичко, което се пише за нея, ще изненада с нов хит.

Цвети Иванова

3 коментара
22 Ноември 2019 21:47 | Ха-ха
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Тра-ла-ла, оп са... К'во стана?


23 Ноември 2019 08:53 | ей сладурано
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

нормално е да си коментирана, аз лично не слушам чалга, категорично поп-фолка не е моя стил музика, но те харесвам като жена, а ако промениш стила музика и пееш модерни стилове, мога да ти стана и фен


16 Март 2020 19:41 | langa
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Оха кви ланги ки и опна
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар