Фицата и благоевградчанката Мая Бежанска стягат сватба

16 януари 2021 16:29   4 коментара   28483 прочита


Любимите актьори Филип Аврамов и Мая Бежаиска стягат сватба на 24 януари. Двамата ще станат семейство 10 г. след като изиграха такова в комедийния сериал „Домашен арест“.

Това ще е и първата им среща на театралната сцена, откакто спечелиха симпатиите на тв зрителите като Анастасия и Костадин Коцеви. Общият им спектакъл се нарича „Сватба със закъснител“ и е продукция на театралната къща на колегата им Фахрадин Фахрадинов - Фери Арт.

Премиерата е на 24 януари в Театро, а на следващата вечер ще я играят и във Варна. Втората дата за София е 8 март, като цените на билетите са по 25 лв. Режисьор e Николай Гундеров. Освен Аврамов и Бежанска участват още Тони Минасян, който е превел пиесата на Робин Хаудън, както и Христина Джурова, позната като проститутката на Калин Врачански Лина, от сериала „Братя“, и Илияна Лазарова от „Пътят на честта“.

Сюжетът на пиесата показва какво се случва броени минути до сватбата. Под брачното легло на Бил (Филип Аврамов) цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Бил, който заедно с ергенския си живот може да се раздели и с истинския, а Рейчъл от постоянна съпруга може да се окаже временна, пише „Телеграф“.

Благоевградчанката играе камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване. Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал авторът, казват от Фери Арт.

Филип Аврамов разкрива, че „Сватба със закъснител“ е ситуационна комедия, което предполага много смях. „Моят герой е лъжецо-мазач, защото не иска да поеме отговорностите за своите действия“, издава още Фицата.

След принудителната карантина той се чувства по-спокоен, защото вече вижда как се случват нещата в театралня бранш. „Бъдещето не е за големите зали, а за малката форма“, добавя актьорът./show.blitz.bg

 

4 коментара
16 Януари 2021 20:34 | Смях
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

25 лв билета,) успех


17 Януари 2021 08:25 | Благоевградчанка
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Тя не е ли от Смочево


17 Януари 2021 11:34 | КойЧо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

От Падеш е


18 Януари 2021 17:21 | Зрителка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А в Благоевград кога ще играят?? Възможно е да се играе при спазване на социална дистанция, феновете на това изкуство ще заплатят и 25 лева.. Дори тази цена за билет не е висока.. Поинтересувайте се колко струват билетите за живо изкуство по света!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар