Две възпитанички на вокално студио с второ и трето място от международен фестивал

26 ноември 2011 00:16   15 коментара   8743 прочита


Две възпитанички на вокално студио “Сгушена звездица” - Петрич с ръководител Таня Точева се завърнаха с второ и трето място от 16-ия международен фестивал “Северно сияние” - град Русе. Във възрастовата група до 9 години Мария Божинова спечели трето място с изпълнения на песни на Лили Иванова и Лайза Минели. Във възрастовата група до 12 години Мария Гогушева стана втора. Таня Точева заяви, че фестивалът тази година е бил на много високо ниво, в него са участвали представители от България, Италия, Румъния и Русия.


Още за: Т. Точева   фестивал   студио   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
15 коментара
28 Ноември 2011 23:27 | сатър
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Ха-ха-ха, пак нашите протежета, къде е другата, Виртуозка " ? Явно Точева не е успяля да уреди награда за нея. Госпожо Точева, нали сте частна сбирщина, защо ползвате безплатен превоз от общината? Защото съпругът ви е там и ви урежда, но то е за сметка на данъкоплатците а печалбите за вас. Не ви ли стигат по 35 лв. от дете .Защо не си платихте пътните от вашите джобове. А иначе по теливизията и печата сте първа. Защо никой не казва че сте така добра а това се чува само от вашата уста, Аз така направих, аз съм такава и онакава ...., Градът е малък и не можете да манипулирате всички . Жалко за останалите деца . Само с таксите ще си останат.


29 Ноември 2011 11:47 | анна
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

сатър, малко сте злобна


29 Ноември 2011 17:07 | ...........
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Това не е злоба, това е истина. Или като се каже истината, винаги боли? За парите, които взима за такси какво предоставя-базата и е без пари, уредбата бе подарена отРотари, пътните са от общината. Ако тръгнат всички частни клубове да търсят превоз от общината дали ще им се даде? Най-голямата певица-Калапсъзова подържа госпожата, сега пък и таткото е председател на културната комисия-всички първи награди са за тях. Айде, стига вече, няма вече будали. Това, че не се казват нещата не значи, че не ги знаем!


29 Ноември 2011 21:29 | до г-жа Тренева и
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

още по-неграмотното и обкръжение:

Не ви прави чест, г-жо, да се разлайвате бясно, всеки път, когато в-к "Струма" публикува новина за успехите на г-жа Точева и възпитаниците и.
Няма да коментирам неосведомеността ви относно такси и други подробности, свързани с това как се работи в "Сгушена звездица" - те всъщност изобщо не ви влизат в работата и демонстрират единствено нездравото ви любопитство.
По-скандалното в случая е, че си позволявате да правите гнусни коментари за децата. Те ли са ваши съперници, та изливате помия по техен адрес? И след като сте го направила имате наглостта да се афиширате като човек, който стои начело на културна институция, проявява грижа за децата и прави всичко по силите си да стимулира тяхното израстване. Много жалък пример давате. Жалък и нищожен.29 Ноември 2011 22:45 | хаха
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Много смях! Не спряхте брей! Много сте смешни!


30 Ноември 2011 12:57 | от петрич
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Прав или права е, сатър, не може да взимаш такси от по думите на Точева над 20 деца, което прави над 700 лв. чист доход, да не плащаш наем и да ползваш безплатен превоз, платен от обикновенния данъкоплатец .Мисля че това е много нахално и нагло. Кой и отпуска този превоз за сметка на общината . Мисля че тук е редно да се да се види от определени органи как и по какъв повод се отпускат средства за частна организация .Защо тези средства не се отпуснат за някоя спешна операция, за някое болно дете или някоя благородна кауза, а се отпуска зя някоя си госпожа която е обсебила няколко родитела, манипулира общественоста с, успехите си, самохваелства си постоянно по медиите и и си мисли че всичко се върти около нея.
Щом си имаш частен бизнес оправяй се сам а не на гърба на обикновенните хора.


30 Ноември 2011 13:47 | друг петричанин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Похвала заслужава общинското ръководство, че е оказало подкрепа на Точева и учениците и. А на онези, на които им убива от факта, че вокалното студио е частно, само може да се припомни, че то стана такова основно благодарение на самозабравилата се г-жа читалищна шефка...


30 Ноември 2011 13:53 | гражданин
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Вие в читалището явно нямате друга рабога, освен по цял ден да правите сметка на парите на Точева. Никъде не съм чул, че Община няма право да помага на частни клубове. Та нима Общината не е предоставяла превоз на школите по борба и таекуондо. Няма никакво значение дали си частен клуб или читалище, ОДК, училище и т. н. Все пак става въпрос за таланти, които представят града ни. Едва ли някой пита треньорите и ръководителите дали са частни, важното е, че това са децата на Петрич. И наистина престанете да се занимавате с Точева, по-добре свършете някаква работа, вместо по цял ден да си клатите краката, да пушите цигари по коридорите, че хората ви се смеят.


30 Ноември 2011 16:50 | родител
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

До 'от петрич' и 'сатър'. Като чета коментарите ви, оставам с впечатлението, че сте много нещастни. Стоите отстрани и злобеете срещу човек, изградил школа, която прославя града ни години наред и нямате дори сили да се зарадвате. Направете и вие нещо, щом нейния начин не ви харесва. Не, извинете ме за невежеството. Това няма как да стане от бездарни, завистливи хора, по лицата на който отдавна няма и следа от усмивка. И номера с 'бедния данъкоплатец' е доста изтъркан вече. От какво се определя качеството на работата? От това дали г-жа Точева плаща наем или не? Ако плащаше наем по-добре ли щяхте да се чувствате? И нима превоз за талантливите ни деца не е благородна кауза? Условията, в които се работи в "Сгушена звездица" са страхотни. Детето ми не стои на студено и не пее с яке, както в читалището, и не се разпява под звуците на ненастроено пияно, гълтащо пушек от цигарен дим. Ние трябва да сме благодарни на тези деца, че така достойно прославят малкия ни град.


02 Декември 2011 00:02 | сатър
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Много сте зле, хора, не виждате ли печалбарския характер на тази госпожа. Та тя не е и музикален педагог. Има някакво средно музикално образование . Как можеш да кажеш на един фелдшер че е доктор. Погледнете се от страни . Жалко за децата. Не ви ли е жал за останалите 17 деца, освен лансираните три. Какво им е в сърчицата като гледат да се пробутват някякви награди на тези, наши, деца, само и само да си направи самореклама на госпожата. Щом сте толкова богати плащайте и по 35 лв. А това че прославят нашия град е много изтъркана приказка . Достатъчно го прославят други деца и то реално.


02 Декември 2011 09:50 | ...
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

брей... некъв си сатър тръгнал да цепи мрака за непросветените


02 Декември 2011 19:46 | петричанка
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ С Г-ЖА ТОЧЕВА И ВОКАЛНО СТУДИО "СГУШЕНА ЗВЕЗДИЦА". ПРОСТО НЕ ВИ ПРАВИ ЧЕСТ Г-Н ПЕТРОВ "ТЪПОТО". ДЕЦАТА НИ СЕ ЧУВСТВАТ ДОБРЕ И СЕ РАБОТИ ДОБРЕ С ТЯХ. АМА ВАС МАЙ ВИ ХВАЩА МНОГО ЯД ОТ ТОВА, ЧЕ ТЯ ПОСТИГА УСПЕХИ С ТЯХ-АМИ ПОСТИГНЕТЕ И ВИЕ В ЧИТАЛИЩЕТО, ЩОМ СТЕ ТОЛКОВА КАДЪРНИ. ВЪОБЩЕ СТЕ МНОГО ЖАЛКИ ВСИЧКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ В ЧИТАЛИЩЕТО-ОООО СВЕЩЕНА ПРОСТОТА.


03 Декември 2011 00:04 | до петричанка
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Съдейки по това, което сте написала, едва ли има по - голяма простачка и злобарка в града ни от Вас. Ака такива като Вас тръгнат да ме защитават, пази боже, бих потънала в земята от срам . Не знам как се чувства прословутата ви г - жа Точева.


03 Декември 2011 00:38 | сова
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Прочетох коментарите и ме напуши смях. Таня Точева и музикален педагог - две протевоположности, осъдени на вечна раздяла .Тя просто учи децата на песни, не на пеене.


03 Декември 2011 10:44 | тръгнали
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

сова и сатър да плещят срещу Таня Точева - ето от това със сигурност може да те напуши смях.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар