Две от тризначките се завърнаха в Благоевград, Надежда видимо отслабнала след ареста

21 октомври 2019 14:35   4 коментара   37629 прочита


Популярните благоевгадските тризначки се върнаха в града преди дни. След скандалния арест в Лондон преди две седмици на една от сестрите, Надежда, те се качиха самолета за България и се прибраха на родна земя.

Днес благоевградчанките Вяра и Надежда се разходиха из центъра, но изглеждаха доста угрижени. Едната от тях дори видимо е свалила килограми и се е вталила до неузнаваемост. Според слухове това се дължи на стреса, покрай ареста на 5-ти октомври. Младата майка Любов обаче остана на острова, за да се грижи за дъщеричката си Виктория.

Припомняме, че Надежда прекара няколко часа зад решетките по обвинение, че е нападнала полицай в Кингстън, Великобритания. За случая съобщи самата тя в профила си в социалните мрежи. В поста си Надежда се обърна за помощ към премиера Бойко Борисов и се оплака от отношението на британските служители на реда, както и от пренебрежителното отношение от страна на българския консул.

Според Хоуп, както самата тя се е прекръстила във фейсбук, това е "поръчкова агресия", а феновете и бяха възмутени от това, че не знае една думичка на английски. И въпреки. че в момент на афект Ндежда отрече да е българка, няколко дни след задържането тя и сестра и Вяра веднага си купиха билети за България, за да тешат мъките си сред роднини и приятели.

П. Костадинов


Още за: тризначки   арест   сестри   земя   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
4 коментара
22 Октомври 2019 08:43 | Лиза
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

На тези трябва да им се отнемат БГ документите, след като не се считат за българи, и да ходят да търсят в Англия и да се Хоупват да намерят по-тъпи от тях, че да рахатясат!


22 Октомври 2019 10:52 | Сестра им Magic
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Дрън, та пляс! И третата чума, пардон Love се е прибрала, вчера я видях! Да се засрамят и да не се показват! ОТРЕКОХА СЕ ОТ МАЙКА СИ! А май забравиха, че до скоро се наричаха "рядък медико - биологичен феномен", защото са ТРИЗНАЧКИ!


22 Октомври 2019 12:05 | Жжж
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Тези просякини са ги изгонили с полиция от квартирата, която не са плащали и са живели в черква да не умрат от глад!


24 Октомври 2019 08:18 | Хот
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ха ха пак ли тези грозници
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар