Дупничанката Моника Валерива стана мюсюлманка

06 октомври 2019 10:30   5 коментара   18081 прочита


Моделът от Дупница Моника Валериева призна пред своите фенове в Инстаграм, че вече изповядва исляма. "Никога не съм вярвала в Исус Христос! Религията ми беше такава, че посещавах най-вече католическите църкви в България. Много преди „бившият ми приятел“ арабин, аз вярвах само в исляма, това е моят дом, цитира hotnews.

След определен брой инциденти, години подред, след посещението ми в църкви, започнах процес за смяна официално на религията. Не мисля, че е важно с какво име назоваваш Бог, а да вярваш в него, да чувстваш с цялото си сърце къде принадлежиш", написа красавицата в отговор на един от въпросите на неин фен. Тя допълни, че не се срамува от избора си. "Всеки сам преценява в какво ще вярва и каква религия ще изповядва. Моето семейство ме подкрепя".

Признанието съвпадна в поредното пътуване на Моника до Истанбул. Тя бе в компанията на Андреа. Преди години и Албена Вулева обяви, че е стана мюсюлманка, но това се оказа поза, за която тя бързо забрави. Валериева бе категорична, че темите за пластичните операции и вероизповеданието са сред най-интересните за нейните почитатели. Те също така я питат дали има приятел и кога ще стане майка.”Нямам приятел. Дете ще имам, когато е писано, но не съм бременна”, задоволи любопитство им тя.

 

5 коментара
06 Октомври 2019 11:32 | ВиПи
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

Тя си беше такава и преди, все забрадена, с бурка, нищо не показваше...


06 Октомври 2019 12:37 | За пари
Оценка:
23
 (
23
 гласа)

За пари си е продала душата и утре зависи от партньора ще казва, че вярва в Буда имаме история която глупавите хора не знаят елементарни неща за нас и куп доказателства за Христос, а не измислици, но всеки има право на избор


06 Октомври 2019 13:33 | фф
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

По ДОБРЕ ДА Е СЪС ЗАБРАДКА, ЧЕ НАПРАВО МОЖЕ ДА УПЛАШИ НЯКОИ


07 Октомври 2019 13:56 | жоро
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Подготовка за Дубай


10 Октомври 2019 10:35 | Оппаа
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Гоката религия.....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар