Ќовините на югозападна Ѕългари€
 «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

ƒжулиана √ани и половинката ѝ »ли€н Ќайденов се разходиха из –илски€ манастир


15 юли 2019 15:52  1 коментар   9272 прочита"ћис силикон" ƒжулиана √ани се разходи с годеника си »ли€н Ќайденов из –илски€ манастир през уикенда. ¬любената двойка разгледа една от най-известните забележителности в ёгозапада и се наслади на при€тна разходка сред природата.

ƒвамата похапнаха от попул€рните и вкусни мекици, които са наслада не само за българските, но и за чуждестранните туристи.

"ћалката ƒжулка" и фитнес инструкторът »ли€н запаметиха при€тни€ момент с н€колко фотоса, които пуснаха в социалната мрежа.  огато имат свободно време, двамата пътуват не само в Ѕългари€, а и по много екзотични места по света.

¬ началото на тази година Ќайденов направи предложение за брак на ƒжулиана и т€ с радост прие. ћиската има един несполучлив брак зад гърба си, но твърди, че нейната гол€ма любов е именно мускулести€т пловдивчанин.

ƒ. ћейс

ќще за: ƒжулиана √ани  разходка  годеник ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

15 юли 2019 22:44 |  ибико
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

»мето на госпожата от снимката ми напомн€ на един персонаж от "ќстин ѕауерс", при€телката на д-р. «лобил "а лот ъф ваджайна" ...  ато се замисл€ и физиономи€та ми напомн€ за същото
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.