Димитровден

27 октомври 2010 00:18   7 коментара   17357 прочита
Димитър Марчев /в дясно/
Димитър Марчев /в дясно/


Димитър Марчев /в дясно/

Лидерът на КТ "Подкрепа" в Пиринско Димитър Марчев почерпи с шоколадови бонбони за именния си ден всички гости, които пристигнаха в хотелски комплекс "Кристо" във възрожденския квартал "Вароша" в Благоевград за предсткавянето на националната кампания на синдиката "Подкрепа за достоен труд". Сред първите, които му честитиха празника, бяха шефът на Инспекцията по труда Петър Попадиин и зам. областният управител Георги Баханов.

Димитър Узунов, председател на Районен съд - Сандански, вчера почерпи колегите си в съда за именния си ден. Въпреки че е в отпуск, магистрат номер №1 намери време и събра на едно място съдебния и административния състав в сградата на Темида и ги почерпи с баници и сладкиши. Пожеланията бяха за здраве и късмет, да е все така човечен, коректен и отличен ръководител. Първия поздрав именякът получи от чаровната си съпруга Блажка.

С приятели и близки посрещна утрото на празника си Димитровден бившият началник на Регионално звено "Полиция" в РДВР - Благоевград и председател на Съюза на сержантите и служителите от МВР за Благоевградска област Димитър Стоянов. Полковникът посрещаше всички на отрупана маса в офиса си на координатор по заетостта в сградата на Бюрото по труда в Благоевград. Първа за именния му ден го поздрави дъщеря му Росица от Австрия, а от монитора на компютъра си получи целувки от внуците си Стоян, Яна и Климент.

И на именния си ден завеждащият неврологично отделение в санданската болница д-р Димитър Попстоев лично направи визитация на пациентите си. Той бе приятно изненадан от сина си Николай, който пръв го поздрави и му пожела здраве и късмет. Д-р Д. Попстоев почерпи целия персонал с баница и шоколадови бонбони, а вечерта посвети на близки, роднини и празнува в домашна атмосфера.

От ранни зори приятели и близки на най-добрия певец сред ресторантьорите и най-добрия ресторантьор сред певците в Благоевград и региона Димитър Димитров-Градевеца загряха телефоните му от обаждания с поздрави по случай именния му ден. Верен на стила си, Митко Градевеца канеше да почерпи всеки, койито му се обади. Мястото за всички бе познато - механата му "При Градевеца", персоналът на която от рано във вчерашния ден започна приготовления за празника.

Граничният полицай Димитър Бозов от Хаджидимово си направи подарък в аванс за своя имен ден и се отдаде на любимото хоби - шахмат. За целта блюстителят на реда пътува през уикенда до Разлог, където спечели шесто място в традиционния турнир по случай празника на града. По-късно Д. Бозов с удоволствие изхарчи парите от наградата за почерпка на приятели.

Секретарят на най-голямото ловно дружество в Пиринско "Сокол 1920" Димитър Филипов бе отрупан с поздрави за празника. Колегите му от ловното дружество му пожелаха здраве, късмет и слука на ловното поле. Именякът събра най-близките си приятели в сградата на ловното дружество и вдигна наздравица. Масата бе отрупана с много питиета, мезета и диво.

Икономическият директор в МБАЛ "Свети Врач" - Сандански Димитър Захариев още в навечерието на именния си ден започна с приготовленията за почерпката. Управителят на болницата д-р Илия Тонев му пожела здраве и късмет и да продължава все така усърдно да се грижи за болничните дела. Щастливият именняк събра на една маса ръководството на болницата, административния персонал и всички завеждащи отделения да ги почерпи за празника Димитровден.

Студенти от IV курс от Стопанския факултет, специалност "Счетоводство и кон- трол" в ЮЗУ - Благоевград, със символичен подарък калкулатор и писалка честитиха празника на проф. Димитър Косев, който е доктор на икономическите науки. Той им преподава по много финансови дисциплини, а студентите му пожелаха много здраве и бъдещи професионални успехи.

Служителите на община Кресна се събраха в малката заседателна зала на общината, за да отпразнуват именния ден на младши инспекторката по европейска интеграция Димитрина Стойкова и техническата секретарка Димитрина Стоева /вдясно/. Баници, шоколадови бонбони и други вкусотии отрупаха масите. Събитието бе почетено и от кмета инж. Илиян Кръстев. С пожелания за успешна служба, късмет и здраве, колегите на именячките им чиститиха и ги изненадаха с подаръци.

Компютърният администратор в Окръжна прокуратура - Благоевград Димитрина Митрева почерпи вчера приятели и колеги. С банички, сладкиши, шоколадови лакомства и безалкохолни напитки именячката отрупа масата в кабинета си и през целия ден приемаше поздравления за празника. Д. Митрева планува празничната вечер да завърши в уютен ресторант в компанията на дъщеря си и тесен приятелски кръг.

Собственикът на ловно-рибарски магазин в Благоевград Димитър Атанасов цял ден приемаше поздрави и черпеше с шоколадови бонбони бизнес партньори и клиенти, дошли да го поздравят. Пръв за празника с много целувки го поздрави големият му син Пенчо, който заедно с мама Любима и братчето Калоян подготвяха усилено трапезата-изненада за именяка.

Имен ден празнува най-известният свещеник в Кюстендилска област отец Димитър Георгиев, койито служи в черквата "Свети Мина". След празничната литургия в чест на светеца-закрилник отец Димитър се прибра у дома си и заедно с попадията си Славка започнаха подготовка за празничната вечеря в компанията на най-близките си приятели и роднини.

7 коментара
27 Октомври 2010 06:14 | за г-н Баханов
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Добре изглеждаш на снимката. Докъде стигнаха проверките в община Сандански !!


27 Октомври 2010 10:57 | mitaka
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Е добре де, и аз имах имен ден, но са предпочели да изтипосат мазния Баханов вместо мен. Как може така???


27 Октомври 2010 20:36 | браво
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Баханов, не знаеш на кой свят си бе момче. Докога Сандански ще те чака да свършиш за 5 стотинки работа? МНОГО си зле.Освен да позираш по приеми и банкети нищо не правиш.


27 Октомври 2010 23:00 | ела
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Баханов хората ти имат доверие направи нещо


28 Октомври 2010 00:20 | Димитрина
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

И аз имах имен ден, и аз почерпих. Това новина ли е? Как Струма избира за кого да пише.


28 Октомври 2010 13:46 | именяк
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

плащат си я! Бахановци, Градевци и тем подобни измисленяци


28 Октомври 2010 13:58 | за г-н Баханов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)


каква е тая наглост в района на водоема в м.туричка черква от където пиеМ вода поСТроиха вили – бившата зам.кметица любка янкова и още знайни и незнайни герои-това е престъпление , но никой нищо не прАви ……
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар