Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

ƒецата на боса на "¬ихрен —андански"  око ƒинев с майка си ≈мили€ на почивка


22 август 2018 11:42  2 коментара   40915 прочитаЅившата половинка на боса на "¬ихрен —андански"  око ƒинев, ≈мили€ публикува н€колко кадъра от семейната си почивка с нови€ си мъж ∆орж Ѕашур. ќт т€х се вижда, че ц€лото семейство е заедно и се е отдало на пълен релакс.

Ќа две снимки от ваканци€та ≈мили€ показва децата си. Ќа едната гласовитата изпълнителка е прегърнала сина си »ван ƒинев в басейна. ƒругата е на порасналата ѝ дъщер€ – ћира.

ƒосега ≈мили€ изб€гваше да показва дъщер€ си. ј това фото може да се нарече дебют на малката красавица в мрежата. ћира позира като истински професионален модел и усп€ да разтопи феновете на майка си с чаровната си усмивка.

„»ма тво€та усмивка. ƒа ти е жива и здрава красавицата”, написа ¬енета –айкова под фотото.

ѕрипомн€ме, че преди малко повече от два месеца, ≈мили€ загуби доведени€ си син – ‘еди Ѕашур. —лед това се оттегли от сцената за известно време. ¬ъпреки тежката загуба, ≈мили€ реши да продължи напред и сключи брак с бащата на ‘еди – ∆орж Ѕашур.

¬. јнастасова

ќще за: ≈мили€  кадри  почивка ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

22 август 2018 18:06 | ƒќЌ ЅјЋќЌ
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

Ѕ–ј¬ќ ≈ћ» ћјЋ ј“ј ≈ ЅќћЅј.


22 август 2018 18:07 | ¬ќЋ‘
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ј ў≈ »ћјЋ» ЅјЎ”– ј
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.