Да преследваш мечтите си! От калфа в квартален фризьорски салон Д. Павлова от Симитли работи рамо до рамо със стилист Капанов и се грижи за имиджа на звездите

24 юли 2021 10:03   5 коментара   18778 прочита


Десислава Павлова от Симитли е млада жена, която е ярко доказателство, че когато преследваш мечтите си, те стават реалност. Деси стана една от попуялните фризьорки в София, ученичка на стилист Капанов и предпочитан коафьор за много от родните звезди.

Започнала да се обучава в квартален фризьорски салон, където работила като помощник на собственичката, Деси попивала всеки жест, всяко движение, за да превърне съвсем скоро работата си в изкуство. Получила предложение да се премести в София, тя започнала да работи като калфа в модерен фризьорски салон. Напреднала много бързо и днес е сред любимите коафьори на звездите. 

 "Не мога да променя живота Ви, но мога да променя косата Ви", казва Десислава и влага цялото си старание, за имиджа на клиентите си. Отскоро тя е започнала да се усъвършенства в професията си, в "школата " на гениалния стилист Капанов.

Следвайки стъпка по стъпка мечата си, младата жена постига успехи, радвайки се на отбрана и многобройна клиентела. Десислава Павлова не спира да се учи и обогатява уменията си и да усвоява  всички тънкости на занаята. Клиентите и вече и се доверяват и за грима, който фризьорката умело съчетатава  с прическата. Екипът ни пожелава много успехи на Деси, която е пример за младите хора,наш приятел ,когото помним с широка слънчева ,прекрасна усмивка. 
П. Петров 


 


Още за: Деси   Симитли   коафьор   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
5 коментара
24 Юли 2021 11:06 | $
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Да лапа пишки


24 Юли 2021 11:41 | Благоевград ООД
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Това е много престижна работа. Особено ако е карала курсове в някой от факултетите на ЮЗУ-Благоевград.


24 Юли 2021 15:33 | Нинова
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тази снимка с Мая Манолова на млди години е направо политическа поръчка, а първата е в подкрепа на джендърологията


24 Юли 2021 16:17 | Ханс
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Сашка пръстО втори номер.


27 Юли 2021 16:21 | Va
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Hahahhahahahahahahhahahahah
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар