Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

„аровницата  али, специален гост на пищната сватба на ’ристина и  остадин ѕанчеви в Ѕлагоевград


16 септември 2018 11:58  2 коментара   64050 прочита расива булка, стилен младоженец, много гости и гол€ма веселба бел€за сватбеното тържество на ’ристина и  остадин ѕанчеви от Ѕлагоевград.

—лед 3 годишна бурна любов  остадин се престраши и се врече във в€рност на любимото си момиче ’ристина за радост на родителите им.

Ќад 200 гости се събраха на тържеството им в ресторанта на хотел "јлен мак" в Ѕлагоевград, а техни€т при€тел ƒимитър Ѕешев, направи купонът им незабравим.

—пециално за младоженците и техните гости, благоевградчанинът Ѕешев доведе фолкпевицата  али, ко€то е емблематична в правенето на купони.

 али вдигна градуса на настроението на макс, раздаде се напълно, за да удовлетвори вс€ко музикално желание на булката, младоженеца и гостите.

“ържеството продължи с часове, а младоженците не спр€ха да се весел€т през ц€лото време. „естито на влюбените ’ристина и  остадин, желаем им дълъг семеен живот и любов като в приказките.

ѕ. ѕопов

ќще за: гост  сватба  тържество  радост ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

16 септември 2018 13:29 | ƒанчето
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

ѕрекрасен живот на младоженците!  али и на теб също, но къде са високите токчета?


17 септември 2018 11:46 | ѕрисъствал
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ћладоженеца с долнище от анцунг и горе на масата с булката. Ѕез коментар!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.