Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

Ѕременната «латка –айкова се глези в хотела на санданчанина »ли€н ћицански


23 юли 2019 11:57  4 коментара   27647 прочитаЅременната «латка –айкова и половинката и Ѕлаго √еоргиев от седмици обикал€т гръцкото море и попул€рни курорти в южната ни съседка. ѕлеймейтката не се притесн€ва от горещините се препича на плажа по ц€л ден, а Ѕлаго се старае да изпълни всичките и прищевки.

—лед като релаксира в различни тузарски хотели, влюбената двойка се насочи към Ќеа ѕерамос, предпочитан от туристите в ѕиринско. «латка и Ѕлаго отседнаха в най-новата перла в курорта, а именно луксозни€т хотел на сандански€ футболист »ли€н ћицански. “ой ги посрещна подобаващо и се постара да не им липсва нищо. ’отелът предлага различни екстри, басейни, хубави стаи, добра храна и бързо се превърна в любимо м€сто на футболни€ елит.

Ќеслучайно попул€рната двойка е избрала да разпуска точно там. ќткакто «лати носи първи€ си наследник, Ѕлагой € обсипва с внимание и глезотии, за да се чувства спокойна, за да роди четвъртото му дете. ƒвамата са много щастливи, а плеймейтката твърди, че футболистът е гол€мата и любов, след н€колко месеца ще се по€ви плода на любовта им.... малки€т им син.

ƒ. ћейс

ќще за: «латка –айкова  плаж  хотел ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

23 юли 2019 16:39 | 123
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

Ќ≈ ј —≈ √Ћ≈«» . ћјЋ ќ » ќ—“ј¬ј.  ј“ќ —≈ ѕќя¬» Ќј—Ћ≈ƒЌ» ј Ќяћј √Ћ≈«≈Ќ≈.


23 юли 2019 17:54 | Ѕорето
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

“и€ триста лева ста€та, само ƒжизъса може да си ги позволи за поредната «латка!


23 юли 2019 21:41 |  око
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

 ъде точно в Ќеа ѕарамов е хотела


25 юли 2019 11:57 | до  око
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

 ато минеш моста, отсам реката...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.