Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

Ѕременната Ћюбов от благоевградските тризначки осигури ц€лото си семейство в јнгли€


10 септември 2018 09:12  2 коментара   29404 прочитаЅлагоевградското трио: ¬€ра, Ќадежда и Ћюбов са се устроили много добре в јнгли€, шушукат българи на ќстрова. —амата Ћюбов, ко€то очаква първото си дете тази зима, €вно първа е повл€кла крак.

“€ заминала за јнгли€ и по нищо не си личи, че работи. Ѕившата ¬ип участничка посто€нно качва в лични€ си профил снимки от пазаруване в скъпи бутици и обикал€не на забележителности в јнгли€. —естрите й ¬€ра и Ќадежда също често са в центъра на купона.

 ъсметлийките спечелиха преди години реалити шоуто Ѕиг Ѕрадър и с наградата от 100 хил€ди зажив€ва щастливо в Ѕлагоевград. —лед като парите намал€ха, те участваха в други формати, снимаха се на корици на списани€ и даваха много интервюта.  огато обаче интереса към т€х изчезнаха, сестрите заминаха към јнгли€, където отново са на гребена на вълната.

—. ѕетров

ќще за: тризначки  шоу  формати ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

10 септември 2018 10:14 | ѕепино
ќценка:
25
 (
25
 гласа)

Ќа пейка в парка с кенче кола от супермаркета, гол€м хайлайф:)


10 септември 2018 19:14 | ƒанко
ќценка:
11
 (
11
 гласа)

“ъпото си е “ъпо
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.