Благоевградският бизнесмен Д. Андонов изненада съпругата си за рождения и ден, дни след като се роди третия му наследник

26 септември 2019 14:01   1 коментар   24896 прочита


Благоевградският бизнесмен и бивш мъж на фолк певицата Мария-Димитър Андонов, изненада съпругата си Никол, послучай рождения ѝ ден. Влюбеният мъж обсипа любимата си с подаръци и торта изненада.

Най-големият подарък за двaмата обаче дойде миналата седмица, когато на бял свят изплака малката им дъщеричка. Самата Никол се похвали в социалната мрежа, като качи снимка на ръчичката на бебето. Малката се казва Кая и е третото дете на Митко, който има 11-годишна дъщеря и от пайнерката Мария.

Семейство Андонови са на седмото небе от щастие, а най-радостно е малкото братче на Кая, Ивайло, който е първото дете от брака му с Никол. Митко се слави като голям романтик, той не спира да глези новата си жена и е непрекъснато до нея.

Припомняме, че бизнесмена от Благоевград направи предложения на Фоклпевицата Мария в 7-звезден хотел в Дубай през 2006 и това бе един от най-романтичните моменти за популярната изпълнителка.

След като през 2011 прекратяват брака си, Митко предлага на новата си приятелка Никол, с която до ден днешен са също толкова влюбени както в началото..

П. Попов

1 коментар
28 Септември 2019 19:18 | Арабски принц
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

А бе я кажете от къде са му парите на този. Хоп ш изведнъж голям бизнесмен. На тати храненика. Що не казвате че тате беше зам кмет на Благоевград. Перачница в действие. Ниска класа. Щом Отварачката му бе на хранилка. Язък ти за парите.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар