Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

Ѕлагоевградската тризначка Ћюбов очаква наследник?


13 юли 2018 14:34  1 коментар   20395 прочита≈дна от атрактивното трио ¬€ра, Ќадежда и Ћюбов очаква бебе. “ака се говори напоследък от техни познати, които са забел€зали малкото коремче на тризначката Ћюбов. ѕреди седмица т€ се прибра в родни€ си град за малко и се разходи в парк "Ѕачиново".

»менно тогава предизвикала любопитните погледи на минувачите и започнало да се шушука, че е бременна. “ова не е изключено, защото русокосата благоевградчанка има при€тел от години. —амо т€ от сестрите си се откро€ваше с дългогодишната си връзка и даваше вид на най-сериозна от трите.

“ризначките се прочуха след паметното си участие в н€колко реалити формата. “огава те удариха гол€мата печалба от 100 000лв. и направиха н€колко неуспешни опити за бизнес в Ѕлагоевград. —лед като не им потръгна, отпрашиха за Ћондон.

ƒи€на ћейс

ќще за: парк  погледи  при€тел ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

13 юли 2018 20:11 | ѕ≈“–»„.
ќценка:
13
 (
15
 гласа)

ћјЋ»» Ѕ≈ » ƒј Ќ≈ ≈  ј“ќ Ќ≈я.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.