Благоевградската телевизия „Родина” отбеляза 10- годишен юбилей с концерт- спектакъл, кметът Камбитов връчи грамота

09 май 2015 15:36   7 коментара   15943 прочита


С пъстър концерт- спектакъл благоевградската телевизия „Родина” отбеляза 10- годишен юбилей. Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов бе сред официалните гости на събитието, заедно с председателя Общински съвет Радослав Тасков и народния представител Даниела Савеклиева. В края на празничната програма, кметът Камбитов поздрави директора на телевизията Владимир Руйчев и му пожела да стане почетен гражданин на Благоевград, както неговия баща Костадин Руйчев.

„ С този спектакъл и юбилей, телевизия „Родина” доказа, че е телевизията на хората. Вие заложихте на непреходното, ценното, доказаното от историята, на това, което ни е съхранило през годините- българската народна песен, българската музика и традициите”, каза кметът д-р Атанас Камбитов и пожела подкрепата към българската народна музика да продължава. От името на председателя на Българския червен кръст Христо Григоров, кметът Камбитов връчи грамота на Владимир Руйчев в знак на признателност при утвърждаване на хуманността и родолюбието.

Стотици жители и гости на Благоевград и хиляди зрители пред малкия екран,станаха част от 10- годишния юбилей на медията. В зала „Пейо Яворов” звучаха утвърдени и обичани песни на звездите на телевизия „Родина”- Руска Стоименова, Володя Стоянов - Войводата, Димитър Коларов, Иван Гоцев и София Гоцева, Емил Ристосков, Георги Гоцев и Иван Г. Гоцев - син, Кирил Костов, Димитър Димитров - Градевеца, Николай Кимчев, Ваня Найденова, МФГ "Огражденска четворка", МФГ "Перун", ВИГ "Серенада", Ирина Паскалева, Вайдалина Осенска, Карамфил Божиков, хор на ТВ "Родина". Пъстрата хореография на ФА "Гайтан", ФТА "Веселие", ФТА "Пиринче", ДЮФА "Пиринска китка" допълваше изпълненията.

В. Стефанов

7 коментара
09 Май 2015 18:20 | военно разузнаване
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

КАМБИТОВ И ТАСКОВ ДА ПРОДАДАТ ТЕРЕНА (ПРИДОБИТ ПО БЪЛГАРСКИ СТАНДАРТ) БЕЗ ПАРИ ЗА 40 000 000ЛВ. НЕЩО ДА ГО ЗАСТРОЯТ!!! ЕХ ТИ ТЕРЕН СЛАВЕН-ЕЙ ВИЕ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ-ВЕЧЕ БИВШИ!!!! ОТ 20'СЕТ СГРАДИ -ОТ 20'СЕТ ДЕКАРА! БРАВО ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО!!!! 2× 20 000 000лв. В ДЖОБА ВИ БРАВО!!!


09 Май 2015 18:34 | на работа
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Знае се зърнените, че всичко се опустуши с цел лична облага. И че терена е много декари и струва милиони!


10 Май 2015 01:03 | тони
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Ех Руйчев, Руйчев и ти с корени от Гоцеделчевския регион, не може да ви се одрече че комунистическата партия се грижи за хората от там. Твойте съселяни са навсякаде където има номеклатурни длъжности. Така беше и по социалистическо време и сега си е пак същото.


10 Май 2015 10:21 | Гражданин на Благоевград
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Пожелавам на телевизия "Родина" още много дълги години да бъде в ефир. Да отпразнува още много юбилеи. Да си остане все така верен пазител на българския фолклор. Много творчески успехи на директора Влади Руйчев. Злобният коментар за Руйчеви ще го оставя без коментар!


10 Май 2015 20:40 | МАЯ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ДА И ЖИВ И ЗДРАВ ВЛ. РУЙЧЕВ! ДА НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА ЗЛОБАРИТЕ, ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЪХРАНЯВА И ЗАСНЕМА ОБИЧАИТЕ И ПЕСНИТЕ КОИТО СА НИ СЪХРАНИЛИ КАТО НАРОД!


11 Май 2015 08:48 | 100 кила
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ РУЙЧЕВ!


11 Май 2015 18:23 | бурано
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Да сте живи и здрави от телевизия Родина. Не обръщайте внимание на злобарите. Ако не са те няма да е интересно. Бъдете силни от телевизията, за да може злобарите още повече да злобеят. Злобата тях ще съсипе. Пазете българската народна музика за поколенията, особено македонската.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар