Благоевградчанката Боряна: Най-успешният ни диджей и бивш модел със сет от Крушунските водопади

03 декември 2020 16:40   7 коментара   15106 прочита


Само преди няколко дни Boryana нагорещи атмосферата на остров Мавриций с перфектна изява

Най-успешният  българска диджей BORYANA е поканена да пуска този четвъртък, 3 декември от 21ч., ексклузивно на дигиталната платформа mmtvmusic.com специално подбран музикален микс. Той е част от второто издание на CONNECTIONS, проект в подкрепа на артистите от електронната сцена. Боряна Костова е родена в Благоевград, но отдавна е космополит. Пътувала е из целия свят, била е професионален модел, живяла и работила в Маями, а преди няколко дни пуска от плажа от фестивал на остров Мавриций, като преди това изкара 14 дни карантина.

Първият ѝ официален сет е през 2012г. в клуб Underground в Пловдив, а само година по -късно пуска в Club Space Маями на една сцена с Adam Beyer vs Ida Edenberg, Paco Osuna и Victor Calderone. За кратко време тя си създава впечатляваща репутация на истинска изгряваща звезда, със силна комбинация от талант и красота.

Музиката ѝ е хипнотична комбинация от прецизно подбрани семпли, ритъм и мелодия, поднесени с енергично сценично присъствие. Boryana бързо разви солидна база от фенове и е канена да пуска в Ministry of Sound в Лондон,ангажират я за фестивали в Калифорния, Чикаго, Панама, Пуерто Рико, Мексико и др. Участва в радиопредаването на Карл Кокс "Глобално" и на Марко Бейли "Електронна сила". Красавицата обича да продуцира оригинални парчета, работи по ремикси, участва в съвместни проекти с други артисти от електронната сцена в България и чужбина.

Тя е безапелационно най-добрата ни диджейка, която въпреки пандемията от Covid -19 намира начин да продължава да се изявява като артист за радост на многобройните си фенове от цял свят. Именно това беше и причината тя да бъде поканена за участие в CONNECTIONS.

Проектът стартира с епичен сет на Balthazar & JackRock от Нос Калиакра. Този път екипът е избрал за Boryana приказната атмосфера на Крушунските водопади, пише Dir.bg. Въпреки студеното време и трудните условия за снимки, продукцията отново е с първокласно качество, което може да видите само на дигиталната платформа www.mmtvmusic.com на 3 декември от 21 ч., с повторение в неделя от 15 ч.

7 коментара
03 Декември 2020 17:07 | ОтНеМалкотоДиджеи
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

От доста време насам на диджеите се гледа, като продукт, който ще продава или ще "лъска" имидж.
Половината инфлуенсере станаа диджеи. посерковсци
Нямам нищо против нея, но тя ако е истински диджей, я съм светофар на диоди.


03 Декември 2020 18:26 | потуранскасган
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Панелни хейтъри... лъскате ли го??? Не ви идва, образът или това, което, прави сладура, не е вашта музика.... и не ви го вдига???


03 Декември 2020 19:34 | Тоше
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Тихо паляк.


03 Декември 2020 20:30 | DJ Kuro
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

от Japan!!!


03 Декември 2020 21:15 | Селяко
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Тая що черни мамби е строшила


04 Декември 2020 06:33 | mhm
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

i moita fleita s4upi dokato ucheshe v EG Bobi


04 Декември 2020 10:13 | ***
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Много сте злобни някои. Кисело ли е гроздето?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар