Благоевградчанинът Съни Дяков подари на съпругата си невероятно изживяване в Кападокия

14 октомври 2019 12:30   2 коментара   8344 прочита


Благоевградчанинът Светослав Дяков подари на своята съпруга Марияна едно невероятно изживяване в историческата област Кападокия. Футболистът на Лудогорец и неговата половинка, успяха да станат свидетели на една от най-популярните атракции в Кападокия - балоните с горещ въздух.

На уникален пейзаж, влюбената двойка се наслади на стотици балони, летящи в небето над Кападокия. Двамата имаха възможност да разгледат областта, като обиколят подземните градове, градчета в околността, както и долините на любовта.

Съни, заедно с Марияна, ръка за ръка, посетиха и националния парк Гьореме, за да се насладят на изумителните гледки на манастири, църкви, къщи, издялани в меките скали преди стотици години.

В „Земята на чудесата“, футболното семейство си направиха снимки за спомен от невероятното и емоционално преживяване.

И. Петрова


Още за: Св. Дяков   съпруга   област   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
2 коментара
14 Октомври 2019 15:21 | A защо
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

ни занимавате с тези хора. Това къде са ходили и какво са правили нас не ни късае и не ни интересува! По добре съдействайте за закриването на, Рубин", който трови целия град, Вашите деца също. Цяла нощ турли и засмърдява града, вижда се от прозорите при ясно време. И на развиделяване пушеците спират, но отровите остават???


14 Октомври 2019 22:33 | Тенчо
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Рубин ви е крив. А какво ще кажете за стотиците селтици с печките на дърва и кюмур. Готови са да осмърдят града. Дойдохте в града ни и отимахте претенции. Селски дребни душици.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар