Бившият кмет на Банско Георги Икономов черпи за рожден ден!

02 декември 2019 14:03   17 коментара   25732 прочита


Доскорошният кмет на Банско - Георги Икономов днес е рожденник и навършва 51 години. Роден е през 1968 година в Банско, а висшето си образование завършва в УНСС със специалност "Счетоводство и контрол". Политическата му кариера стартира през 2007 година, когато е избран за председател на общински съвет Банско, а две години по-късно става народен представител в 41-вото Народно събрание.

От 2011 година до преди малко повече от месец той бе кмет на родния си град, като остави след себе си един модерен и съвременен курорт на световно ниво, но в същото време град, съхранил българските дух и традиции.

Традиционно, всяка година на рождения си ден Икономов приготвя бански чомлек по стара семейна рецепта и посреща гости в дома си. Докато бе начело на Община Банско не пропускаше да сподели празника и със своите колеги и служители.

Екипът на struma.com пожелава и тази година празникът на неостаряващия Георги Икономов да бъде незабравим, а дните му - изпълнени със здраве и благоденствие!

П. Пенева

17 коментара
02 Декември 2019 14:50 | Банско
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Уточнение
Завинаги бившият кмет Г. ИКОНОМОВ
Екипът на struma. com пожелава и тази година празникът на неустаряващия Георги Икономов да бъде незабравим, а дните му - изпълнени със здраве и благоденствие в прокуратурата и после на топло като премине През КОНПИ да му се върне всичко, което причини на хората в Банско.


02 Декември 2019 17:31 | Наблюдаващ:
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Нима Икономов когато е станал кмет е стъпил в Банско на гола поляна?! Никой друг ли не е полагал нещо, за да е Банско това в момента??? Ега ти и дупезизците от Струма!!! Какво толкова, бре маскари? Ами за какво е бил там? За да си гради палат ли? Каиша го изтеглиха други преси него!!! А той ни остави една улица и половина оправени и всички други наоколо разкопани и с дупки! Бива и бива подлоги!!!


02 Декември 2019 17:40 | Читател
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Интересно ми е какво ще пишете за този господин след една година по това време?! И продължавате да триете коментари. Преди малко имаше коментар на "Сашо", а сега го няма??? ПРЕДЛАГАМ-за да няма коментари с "неприятни за вас съдържания" -престанете да пишете хвалебствени статии за кого бива и за кого не.


02 Декември 2019 18:00 | !!!!!!
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Никой не е трил коментари, ако са написани на български език ... Не пишете налатиница, не пишете цинизми .. Спекулирате с триенето на коментари . Това е най-демократичният форум . Прочетете правилата за коментиране и спазвайте "хигиена" на изказа .


02 Декември 2019 18:35 | Въпрос
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Къде е коментарът на "Сашо", който лично прочетох? И защо не можете да се погледнете? С каква злоба пишете към новите управляващи, които са от няколко дни и с какво настроение се отнасяте към читателите, които ги критикуват. Вие им пригласяте. А до колко "е демократичен форумът"-моля Ви, оставете да кажат страничните наблюдатели.


02 Декември 2019 19:18 | !!!
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Бихте ли казали какво пишеше в този коментар ?! И как бе написан ?


02 Декември 2019 19:23 | Божко
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Добре, че Ленка Витанова го направи данъчен след като завърши УНСС, иначе още да е
безработен. Той от там се научи да краде.


02 Декември 2019 19:35 | T6yg
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Прокуратурата е време да се задейства и да му вземат откраднатите пари


02 Декември 2019 19:41 | ББ
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Ама нема кой да му ги вземе, оти сичките са едни и същи. Е за това на девети септември
ги са трепали. Иначе управия нема.


02 Декември 2019 20:01 | Ltr
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Икономов ратаи ти си срам за Банско време е прокоратурата да започне да те разследва


02 Декември 2019 21:38 | Чомлек
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Вервам, че чомлекът е много хубав и вкукен, направен с мерак, майсторлък и качествен материал. Като новата му къща. А ние от простолюдието си правим по-скромен чомлек. Например със кисело зеле.


02 Декември 2019 21:48 | Към ББ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Добре е, когато не си на ясно кой "кого, защо и как е трепал на девети септември" да не го споменаваш в коментарите си. Защото може там да се забъркат и имена, които сам не знаеш и ще попаднеш в неудобство-меко казано.


02 Декември 2019 21:50 | лично
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

до Новия кмет. нова структура нови хора какво се мазни Станчевата на Въчкова какво правят протежетата на бившия още там народе гледайте и следете няма прокуратура Дудка си се развева по общината подберете си кадри и действайте Герб не спи така ве чакат да се издъните


02 Декември 2019 22:05 | Въпрос към !!!
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Коментарът на "Сашо" беше написан на български език, с кирилица и беше насочен с/у Икономов. Но какво точно пишеше, нали се сещате, че нямам за цел да помня чуждите коментари наизуст, след като ги прочета веднъж. Надявам се да сте доволни от отговора ми и да имате добър сън тази нощ и да не мислите повече по въпроса. Лека нощ!


02 Декември 2019 23:10 | Лолита Лола
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Да е жив и здрав! И дано следващия си рожден ден го празнува със съкилийниците си в Бобовдолския затвор.


03 Декември 2019 23:22 | Тишо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Бившият Кмет си е добре, Милиардер е човекът. Да му мисли сегашният кмет, че даже отопление за децата няма. Как не го беше срам Икономов да причини на децата това. Той дотолкова изгуби чувство за мяра, че и на децата причини страдание.


04 Декември 2019 19:16 | Николай Еленков
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Пожелавам му дълъг живот и здраве, пожелавам му да слезе от небесата и да направи реална равносметка за себе си и хората около себе си, дано издържи на разочарованието, което ще изпита когато види на какво са се крепяли "приятелствата" около тях, за да види, че това, което направи той с много други ще му се върне тъпкано. Къщата от карти ще се събори несъмнено. Пожелавам му да се прости със самолюбието си и да почне да изкупува това, което наистина е най-ценното за човек - душата си и да бъде щастлив, с което. Успех, Икономов!

Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар