Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...
   –егистрац舫абравена парола

Ѕивш играч на ѕирин заби волейболистката с най-дългите крака


20 август 2018 12:43  2 коментара   17623 прочитаЌай-новото попълнение на "¬итоша" Ѕистрица јнди –ени€, които доскоро бе част от отбора на ѕирин Ѕлагоевград заби красива волейболистка.

“€ се казва Ќеапола ћатеева и е с най-дългите крака в младежки€ волейбол. ќткакто е в —офи€ албански€т халф с гръцки паспорт изобщо не скучае. ѕреди н€колко дни той се по€ви със стройната красавица в столичен клуб. ƒвамата загатнаха за новата си връзка и демонстрираха близки отношени€ под звуците на поп фолк ритми, а ћатеева страстно раздаваше целувки на сво€ любим.

Ќеапола ћатеева или Ќапи, както € наричат при€телите е дъщер€ на една от най-добрите ни лекоатлетки в последните години и многократна медалистка в скока на височина ¬енелина ¬енева. ƒали това е началото на нова любов между двама спортисти, или е просто л€тно увлечение, ще се разбере с времето.

ƒиана ћейс

ќще за: волейболистка  Ќеапола ћатеева  клуб ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

20 август 2018 12:51 | ћартин
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

“ози разстрогна договора си, защото щ€л да ходи в гръцката казарма. ≈гати измамата, но с такива ръководители в ѕирин, нищо не ни учудва.


20 август 2018 22:30 | ”ј
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ј јЋЅјЌ≈÷ќ ≈ — Ќј…- ”÷»“≈  –ј ј!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.