200 деца от Банско се забавляваха на спортен полуден на Бъндеришка поляна

03 октомври 2011 00:20   5 коментара   5639 прочита


Сдружение "Ски учители - Банско" организира безплатно за децата на града под Тодорка във възрастова група 1-4 клас спортен полуден със занимателни, състезателни игри и поход за най-големите.

Инициативата се проведе на Бъндеришка поляна, докъдето участниците и организаторите бяха извозени с кабинковия лифт безплатно благодарение на концесионера на ски зона Банско "Юлен" АД. В мероприятието се включиха повече от двеста деца от града, класни ръководители и родители. Разпределени по класове и групи, децата спортуваха и се забавляваха в продължение на 3 часа под ръководството на инструктурите от сдружение "Ски учители - Банско". За всички участници беше осигурена следобедна закуска.

Основната цел на сдружението е да превърне тази инициатива в традиция и периодично през цялата година да организира за децата на Банско спортни занимания и развлечения в природата според сезона.

Организаторите от сдружение "Ски учители - Банско" благодарят на всички участници в мероприятието за активността, както и на "Юлен" АД и на ръководствата на НУ "Паисий Хилендарски и СОУ "Неофит Рилски" за подкрепата и съдействието в организацията.

5 коментара
03 Октомври 2011 10:55 | измисли
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Браво!!!


03 Октомври 2011 15:46 | БАНСКО
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ТРЯБВА ПО-ЧЕСТО ДА ИМА ТАКИВА МЕРОПРИЯТИЯ


03 Октомври 2011 18:03 | AAA
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Браво!


04 Октомври 2011 18:55 | !!!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Мероприятието е похвално, но трябва да се реализират подобни през всички сезони. Особено зимата - децата бленуват да карат ски, а Юлен не се отзовава. Недопустимо е децата на Банско да са лишени от тази възможност, а със сигурност проблемът може да се реши двустранно - игнорират се меркантилността, его интересите и неспособните учителски кадри, и резултатът е благонадежден.


04 Октомври 2011 21:13 | cow off
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Миналата зима кмета не можа да защити интересите на банските деца. Излъгаха ни, че ще карат ски с намалени карти, но иначе се отчиташе като дейност. А уж в Юлен има и общинско участие. Цане вече не става за кмет и по-добре е друг да дойде на негово място!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар