Заев дойде в България и веднага се прегърна с Борисов, подари му пури, а лидерът на ГЕРБ намеси Радев

17 юни 2021 11:55   4 коментара   2909 прочита


Бившият премиер се пусна на живо, за да предаде срещата между двамата

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев е в България. Както БЛИЦ писа вчера служебният премиер Стефан Янев обяви, че ще има делегация от югозападната ни съседка, като се предвижда да има срещи между Заев и Янев и президента Румен Радев. Акцент във визитата е задълбочаването на двустранния диалог и перспективата за постигане на реален напредък в процеса на европейска интеграция на Република Северна Македония.

В същото време рано сутринта бившият премиер Бойко Борисов се пусна на живо във фейсбук, за да излъчи срещата си със северномакедонският премиер, като двамата се и прегърнаха.

Ще имате много срещи днес. Аз съм убеден, особено за Радев, че ще ви кажат, че без парламент, не може да се върши работа. Нищо няма да излезе от днешната ви среща. Знам какво ще ви кажат. Това каза Бойко Борисов на среща с премиера. 

„Аз считам, че ако не намерим решение, като две държави, две нации, два народа, поколения българи и македонци ще се мразят. Ще направим така, че няма да ни трябват инфраструктурни проекти, защото никой няма да може да премине по тях. А те са толкова важни”, смята лидерът на ГЕРБ.

Северномакедонският премиер подаде кутия пури от САЩ на Борисов, а той се пошегува, че "тези пури само Радев ги прибира", визирайки скандала с президентския секретар Пламен Узунов. 
 

 

4 коментара
17 Юни 2021 18:24 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Бойко шитна горещия компир чак до резидента.


17 Юни 2021 22:54 | Йонко
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Бойко е в историята, а скоро и в затвора. Македонците пак заложиха на куц кон.


18 Юни 2021 06:51 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Македонците залагат на следващото правителство. Кои как чете събитията е голяма тема.


18 Юни 2021 10:18 | До горния глупак
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Дъртофелник, пишеш най глупавите коментари.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар