Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

ёнкер: »стори€та ще докаже, че ћеркел беше права за бежанците


24 май 2019 10:20  1 коментар   1880 прочита

—нимка: AP/Ѕ“ј
—нимка: AP/Ѕ“ј


—нимка: AP/Ѕ“ј

√ермански€т канцлер нито е водила, нито разединила ≈—, убеден е председател€т на ≈ 


»стори€та ще докаже, че през 2015 г. германската канцлерка јнгела ћеркел взе правилното решение за бежанците, за€ви председател€т на ≈вропейската комиси€ ∆ан- лод ёнкер в интервю за германски€ таблоид "Ѕилд", цитирано от ƒѕј.

"јко т€ беше затворила германската граница, јвстри€ и ”нгари€ н€маше да издържат тежестта на бежанците. “ова е истината", за€в€ва ёнкер.

ћеркел нито е водила, нито разединила ≈—, подчерта председател€т на ≈вропейската комиси€, добав€йки, че това не е по силите на един човек.

"¬ ≈вропа винаги имате нужда от надеждни съюзници и много при€тели, ако искате да постигнете нещо", посочи той.

източник: dnes.dir.bg

ќще за: ёнкер  истори€  ћеркел ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

24 май 2019 23:36 | јндрешко
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

ёнкере, ёнкере отиди и си сипи едно големо, а не говори глупости. я ми кажи кога германски политик е бил прав? “ова, което немски€ технически и икономически гений е правил политиците им са го съсипвали. » ћеркел ще се окажи права колкото ’итлер, разбира се за различни неща. јма да знаеш, дойде ли полумесеца в ≈вропа мини-мини държавичката ти първа ще € схрускат и с мили думи ще се молите пак за парад на победата в Ѕерлин, знаете от кого...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.