В Китай обявиха способността на Русия да унищожи САЩ “десет пъти”

15 ноември 2019 12:39   3 коментара   2594 прочита


Русия с огромните си ядрени резерви е в състояние да унищожи територията на САЩ поне десет пъти, съобщава “Соху”. В статията се отбелязва, че Русия разполага с ядрени бойни глави, средства за доставка, места за изстрелване на ядрени оръжия, балистични ракети, както и подводници за изстрелване на балистични ракети от серия “Борей”. Според автора на статията Русия продължава да „действа категорично“ спрямо Съединените щати, „вкарвайки американските власти в ступор“, пише "Поглед инфо".

„Ситуацията в света е такава, че влиянието на Съединените щати намалява и Русия може да възстанови превъзходството си в бъдеще“, отбелязва авторът на статията. Според изданието Съединените щати биха могли да "нанесат удар" на Русия, но те са спирани от вероятността от ответен удар. /blitz.bg

3 коментара
15 Ноември 2019 16:49 | новогражданин-Дупничанин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

КРАВАРИТЕ ОТ ФАЩ ОТДАВНА ЗНАЯТ ТОВА И ОТДАВНА СА СИ КУПИЛИ ПАМПЕРСИ КОИТО ОТДАВНА СИ СЛАГАТ. КРАВИТЕ САМО МУЧАТ И ПРОДАВАТ САМОЛЕТИ Ф-16 НА СТРАНИ СЪС СИЛНО КОРУМПИРАНИ ПРАВИТЕЛСТВА-ГЕРБ ЗА МИЛИАРДИ КОИТО ПОЛУЧАВАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО А ЗА САМОЛЕТИТЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГИ ГЛЕДА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН. ТОВА СА КРАВАРИТЕ. ТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ МЕРЯТ С РУСИЯ, КИТАЙ И ДРУГИ СТРАНИ В СВЕТА, ЗАЩОТО САЩ Е СЛАБА ДЪРЖАВА ПРОПИТА ОТ КОРУПЦИЯ И УБИИСТВА.


16 Ноември 2019 11:01 | Анонимник
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Глупости. Тъпите руснаци не могат дори да си оправят икономиката, но главната заплаха за Русия е от Китай и Япония, а СССР умря без ядрена война.


16 Ноември 2019 11:07 | Анонимник
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Защо никога не пишете статии колко пъти Русия може да стане радиоактивна пепел от ядрени удари от Северна Америка, Европа, Китай и нападения от Япония? Все си мислите, че някой ще остане длъжен на сибирските цигани.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар