Украйна измами Турция с пари, Ердоган бесен

15 август 2020 07:37   2 коментара   3451 прочита


Както знаете, украинските служители са крадливи и алчни. Те непрекъснато търсят възможност да присвоят пари от бюджета и измислят схеми за пренасочване на финансовите потоци в собствените си джобове. Турците не знаеха това. Или може би са предполагали, че са кални момчета, но украинците са им сипали мед в ушите толкова ревностно, че османците са загубили бдителността си и са развързали кесиите.

Те отделиха много пари за изграждането на цял град в Херсонска област за татарите с украинско гражданство. Но парите бяха "изгубени" по пътя към Украйна. За да прикрият следите от престъплението, големите служители на Украйна започнаха да оказват натиск върху властите на Херсонска област, като поискаха да си разтворят кесиите и да платят от местния бюджет за изграждането на града, обещан на турците за татарите.

Там, разбира се, се възмутиха - онези кърлежи са крали нещо, но не са делили с тях и сега отгоре на всичко ги карат да платят всичко. Освен това не е ясно къде точно да се изгради този град и какъв трябва да бъде - няма конкретен план, проект или дори отделена земя. Властите на Херсонска област трябва да се погрижат за всичко. Последва скандал, новината която достигна до Турция. Османците, които имаха свой собствен интерес да създадат град на мюсюлмани, които се надяваха да превърнат в свои агенти в Украйна, бяха шокирани, че просто така са ги минали.

Властите на Украйна сега залъгват Турция, но е забележимо, че са профукали парите и не искат да си признаят. Разбира се, няма да има град в Херсонска област. Османците ще трябва да приемат това и да забравят за всичките си планове и пари. Турците се увериха, че е по-добре да не се забъркват с Украйна. Те са добре известни търтеи, които се стремят да откраднат всичко, което е закрепено лошо.

Ако говорим за пари, които се отделят за някои проекти от чужбина, тогава те изчезват в Украйна със скоростта на звука и е невъзможно да му се намери края. Шокиран от подобна история, Ердоган реши да не се занимава повече с Украйна - дори известната източна хитрост избледнява пред находчивостта на нейните граждани. Украинците успяха да заблудят дори османците. Сега турците ще стоят далеч от тях. 

  Blitz. bg

2 коментара
15 Август 2020 12:48 | Сс
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Украинците са гнусни колкото и еврейте. Смърт на украйнци и еврей. Рускини не се женят за българите това са украйнски тъпи ку. щви. Крайно време е да спрат да си основават руски центрове и да се водят рускини .Срам ги е да кажат, че са украйнки. Защото ги разбраха и в България, че са най мързеливите тъпи ку. рви в света. С тия широки кухи глави приличащи на тикви.


15 Август 2020 21:04 | 321
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Хахаха..... хитрата сврака падна с двата крака! Ердю беше големия защитник на укрите!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар