Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ƒомашен мехлем разрушава шиповете Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

“етевен е без вода в продължение на седмици


20 юни 2018 09:04   2247 прочитаЋипсата се дължи на планов ремонт на водни€ резервоар, който захранва града


“етевен е без вода в продължение на седмици. ’ората във високите части на града често имат проблеми с водоснабд€ването, а докато вода н€ма, сметките си текат.

ќт ¬и  твърд€т, че липсата на вода се дължи на планов ремонт на водни€ резервоар, който захранва града. ƒо отстран€ването на авари€та »рина и дъщер€ ѝ, както и цели€т град си наливат вода от градските чешми.

–ежимът на водата затрудн€ва и работата в детска градина „¬асил Ћевски”, където се грижат за 53 деца, а хигиената им зависи от н€колко бидона с вода.

ѕроблемите с водопреносната мрежа в града са от години, признава местната власт. «атова и честите ремонти не мога да бъдат избегнати.

«аради напрежението сред хората от общината са поискали ремонтът да се извърши в по-кратки срокове, а в най-засегнатите райони са осигурени водоноски.

ѕо план ремонтът тр€бва да приключи най-късно до 5 юни.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: “етевен  вода  седмици ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.