Страшна трагедия: Черно море отнесе две 14 г. момчета

27 февруари 2020 08:58   1 коментар   6038 прочита


Съпрузи, снимащи залези, заснели инцидента с децата

Свидетели на инцидента, който се е случил предната вечер, са съпрузи, снимащи залеза. В обектива изведнъж попаднали двама тийнейджъри, които се опитвали да преминат реката в открито море. Очевидци не смееха да се втурнат към децата да им помогнат заради бурята. Поради времето, спасителите все още не можели да използват лодки за търсене, но хеликоптери вече били свързани с операцията.

Точно на плажа бил организиран спасителен щаб. Вятърът обаче бил толкова силен, че спасителите поддържали връзка изключително по радиото. За непрофесионалисти, които също участвали в претърсванията, те били информирани и помолени да спазват мерките за сигурност. Местните жители гребяли по крайбрежието цяла нощ. Засега операцията не е дала никакви резултати. Водолазите се надяват, че бурята скоро ще отшуми и може да се използва воден транспорт.

Всички разбират, че шансовете за оцеляване сред подрастващите са не само минимални, но практически равни на нула. Но докато има някакви, търсенето няма да спре дори за минута.

Превод: БЛИЦ

1 коментар
28 Февруари 2020 12:08 | �� ����� �������
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Двама тинейджъри се опитвали да преминат РЕКАТА В ОТКРИТО МОРЕ?! Какво би трябвало да значи това?!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар