Страшна нощ във Виена ! Мъж се взриви, има много ранени 

03 ноември 2020 07:19   3 коментара   2517 прочита


Страшна нощ във Виена ! Мъж се взриви, има много ранени 
 

Нападение с жертва и множество ранени край синагога във Виена. В близост до Шведенплац са се чули няколко изстрела, събщават местните медии. За стрелба в центъра на града съобщиха и официално от полицията в Twitter, предава glas. bg. 

Според медиите, нападателят се е взривил с експлозивен колан. Преди това обаче е ранил полицай, който е с опасност за живота, както и още няколко души. Австрийският журналист Томас Майър, позовавайки се на министерството на вътрешните работи, обяви, че в стрелбата има и един загинал. 

От полицията предупреждават да се избягват централните публични места и градския транспорт, както и да не се споделят снимки или видео от инцидента. Такива обаче бяха разпространени светкавично в социалните мрежи. 

Смята се, че нападателят е имал съучастници, които са успели да избягат. В центъра на австрийската столица се провежда мащабна полицейска операция. 

 

3 коментара
03 Ноември 2020 10:05 | Lidl
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Синагогите не са ли за еврейте. И през 1940 (2, 3, 4) въпросната държавица не е ли участвала в геноцид. И не е ли оня с мустачките австрийски еврейн дето затри едни 6 милиона. Това са си техни политики не ни занимавайте. Иначе еврейте са прокълнат народ .Познавам еврей всичките са си за Аушвиц. Гнусна кръв.


03 Ноември 2020 10:08 | Billa
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Собственика на lidl -a e най богатия еврейн в Европа.


03 Ноември 2020 10:12 | Метро
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Е па на bill-та да не е грък? Сите са еврей. Вноса целия им е ГМО
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар