Стойчо Стойчев: Удар срещу репутацията на Нинова е отказът на Гешев за среща с нея 

07 януари 2020 08:17   2 коментара   4120 прочита


.Вотът на недоверие е полезен, но този инструмент през последните години не се използва много разумно. Опозицията го използва твърде често и той губи смисъл. Това коментира политологът Стойчо Стойчев, в сутрешния блок на БНТ, пише Novini. bg. По думите му силен удар срещу престижа на Корнелия Нинова беше отказът на главния прокурор Иван Гешев да се срещне с лидерката на БСП. 

Той посочи, че в момента Перник освен че страда, има шанс да си оправи водния сектор за десетилетия напред. Кметът на Перник демонстира добър диалог с премиера Бойко Борисов, заяви Стойчев. Стотици милиони ще бъдат насочени към решаването на проблема в Перник. Той очаква адекватна работа от страна на прокуратурата по въпроса с водната криза в Перник. 

БСП искат да демонтрират активност и да яхнат вълната на общественото недоволство, посочи от своя страна социологът Кънчо Стойчев. Той очаква вотът да не бъде подкрепен. 

2 коментара
07 Януари 2020 09:22 | ��������
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Каква среща, какви пет лева? Името на Главния прокурор трябва да се произнася с благоговаеене, скръстени ръце и очи вперени в небето... Както се полага на статута му на жив бог. Поне в България.


07 Януари 2020 15:51 | zapoznat
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ебати "удара" срещу Нинова..... и са нея я сърби оная работа от тоя "удар".... Абе ТЪПАЦИ, що не продължавате да си лижете кура на Боко ТЪПАКА и не си траете? Щото "колелото" на историята се върти и пак ще има народен съд, ама НЯМА да има помилвани! Живуркайте си под крилото на ГРОБ, както си живуркахте под крилото на БК (С) П, снишавайте се ниско да ви не отвее ветъро на "промяната" и се надявайте да ви се разммине..... ама не забравяйте, иа хора които помнят и записват всичките ви мръсни дела и по тях ще ви съдим!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар