Слави Трифонов за ПП: Нито чуват, нито питат и дрънкат глупости

17 май 2022 00:53   4 коментара   4218 прочита


Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отправя критики към коалицията, в която и неговата партия участва по традиция с пост във фейсбук. Неговата констатация е, че напоследък стават непонятни неща в управлението на страната.

Това е нелеп факт, признава Слави Трифонов, на фона на това, че "Има такъв народ" е част от управляващата коалиция, пише News.bg.

А непонятни са нещата, защото "представителите на "Продължаваме промяната" в този кабинет нито се допитват до коалиционните си партньори, нито чуват какво им казват, нито си вземат бележка, а много често правят каквото си искат. И много често това изобщо не е добро за страната. Много често и говорят. Разни хора от тях говорят без да има нужда по теми, от които не разбират. Примерите са много. Например, за проблема със спрените газови доставки и преговорите за нови енергоизточници, най-изненадващо се обаждат финансовият министър Асен Василев и, представете си, Лена Бориславова. И двамата са невероятни експерти по енергетика, особено Лена. По-лошото е, че говорят неверни неща, например за очакваната цена на газа. И не само. Създават неверни очаквания. И вредят на трудно провежданите преговори."

Слави Трифонов дава и други примери - с мерки, които ще се приложат и ги обяснявали като последна инстанция и давали обещания. Според Трифонов тези "обещания" дори още не са обсъдени и не са приети от коалиционните партньори. Друг пример лидерът на ИТН дава с опита на Асен Василев да прескочи не само Парламента, а и коалиционното споразумение за начина, по който страната да приеме еврото. 

Трифонов припомня и проблема със Северна Македония и "нерегламентираните опити на Кирил Петков и съветниците му да заобиколят националния интерес".

Къде останаха обещанията, че всеки ден ще осветлява по една далавера на ГЕРБ? Къде са онези открити осем милиарда крадени пари? Къде е премахването на модела "ГЕРБ", при положение, че в кабинета има кадри на ГЕРБ като министри?

Защо казвам всичко това? Казвам го като предупреждение. Надявам се да са ме разбрали.

4 коментара
17 Май 2022 18:04 | 666-ДЯВОЛЕТО
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

СЛАВЧО ТР. Е ГНУСЕН ДЪЛЪГ ПЕДАЛ. СЛАВИ ДА ТЕ ЕБАТ ВСИЧКИ МАНАФИ И АЗИС. СЛАВИ ТИ СИ СРАМ И ПОЗОР ЛИЗАЧ НА ЛАЙНЕНИ ГЪЗОВЕ И ЛАПАЧ НА НЕИЗМИТИ ПИШКИ.


17 Май 2022 19:34 | До горния
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Явно визираш себе си.


17 Май 2022 21:40 | ГРОБАРИЯ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

слави така няма да си вдигнеш реитинга много си прозрачен или пък заплашваш кирчо и кокорчо защото сати спрели кранчето. напусни коалицията официялно като си такъв ербап и може дотисеполучи.


17 Май 2022 21:58 | Бойко
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Кирчо и Кокорчо нямат ли намерение да пращат македонец в Космоса!? Ебати въздухарите, ако Славчо управляваше вече и до Луната щяха да стигнат.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар