Слави Трифонов към националите: Вие спечелихте най-важния мач - за българското достойнство  

27 септември 2022 06:47   3 коментара   3381 прочита


 

кадър: БНТ 

Слави Трифонов също коментира срещата между Северна Македония и България от Лигата на нациите. 

Мачът бе спечелен от "лъвовете" с 1:0, но той ще се запомни и с отношението на публиката в Скопие към българските национали и към страната ни като цяло. Преди, по време и след мача нашите момчета бяха обиждани с какви ли не грозни епитети. Въпреки това те показаха дух и си тръгнаха с трите точки. Слави пък ги поздрави с послание във Фейсбук. 


"Чест и почитания, български момчета! За разлика от българските политици, вие защитихте националното достойнство на България. И за мене вече няма значение дали ще се класираме на европейско или световно първенство. Вие спечелихте най-важния мач - за българското достойнство", написа Слави. 

Припомняме, че шоуменът-политик бе един от най-върлите критици на стартиране на преговорите със Северна Македония за влизане в ЕС, преди страната да е изпълнила всички български искания. 

3 коментара
27 Септември 2022 09:11 | Жумалия
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

КОЙ ГО ПИТА ТОЯ, КОЙ НОМЕР ОБУВКИ НОСИ!


27 Септември 2022 09:21 | Начо
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Тук Слави е прав.


27 Септември 2022 09:43 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Сърбомани са в основата на всички обиди към България дори и на спортни теми. Увличането по тая плоскост и от наша страна не е полезно и за двете страни. Слави помага на Путин. Както и Радев. Пълна икономическа безизходица в Северна Македония е тяхната цел.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар