РЗС: Рухна митът, че сме патерица на ГЕРБ

08 февруари 2013 14:39   8 коментара   10483 прочита


Вчера на заседанието на правната комисия, на което ГЕРБ, БСП и ДПС се договориха за промените в Изборния кодекс, окончателно рухна митът, че РЗС е патерица на ГЕРБ. Стана ясно от кого най-много ги е страх. Това за пореден път доказа, че РЗС няма никакви задкулисни договорки с ГЕРБ.

Истинската причина за бламирането на Изборния кодекс от БСП и ДПС е свързана с това, че РЗС им познава схемите за манипулации и ще ги хване.

Без РЗС няма как да има честни избори!

Без РЗС пак ще има фалшификации и никой освен нас не може да ги види! Както не виждаха двайсет години огромния брой фалшиви гласове, идващи от Турция. РЗС, а не ГЕРБ, касира тези резултати и спря фалшификациите на ДПС.

Ясно е, че БСП, ДПС, Атака, НДСВ и Синята коалиция са в един отбор в избирателните секции, в коалиция „Анти-ГЕРБ”. Те елиминираха РЗС, но ГЕРБ не се усетиха, че остават сами от ЦИК до СИК. По този начин ГЕРБ влязоха в капана на ченгиджийската конспирация на бившите комунисти. В изборната нощ коалицията „Анти-ГЕРБ” ще обяви изборите за фалшифицирани, а ГЕРБ ще остане единствената партия, която ще твърди, че не са.

Всяко зло за добро, е казал народът. Всички, които са срещу РЗС, ни правят услуга, защото ние имаме голям опит, работили сме и по правилата на БСП, ДПС и червения цар и пак сме успявали.
Ние имаме свой път, своя мисия и ще продължим с още по-голяма сила и безкомпромисност да се борим с корупцията по високите етажи на властта. Корупцията няма цвят и за РЗС това е най-голямата болест на демокрацията в България.

И друг път сме се явявали на избори без членове в изборната администрация – справяли сме се тогава, ще се справим още по-добре и сега. Имаме възможности, аргументи и документи. Ще ги реализираме за изненада на всички наши противници. Хората знаят, че ние сме единствената гаранция да има рестарт на старата система и нова конституция.

Коалиция „РЗС и Марешки” работи и има потенциал да бъде трета политическа сила в 42то Народно събрание.

8 коментара
08 Февруари 2013 15:55 | петрич
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Яне пак не си си пил хапчетата-за тебе само Росен Динков е спасението.


08 Февруари 2013 18:27 | един
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Не ви ли омръзнаха дрънканията на този малоумник. Не си заслужава човек изобщо да му обръща внимание.


08 Февруари 2013 18:48 | ЗА Георги Баханов !
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)у Вашите пълномощия е да поискате този прослувут проект от Андон Тотевата администрация ! проекта корекцията на река Санданска бистрица - изпълнението на този проект е безумно свързано с пари от европейски фондове ! Още по престъпно е отношението към тези тези млади хора - шест месеца ги разкарват по инстанции, като се прави всичко възможно да не им се даде достъп до проекта !!
господин БАХАНОВ това е подигравка с конституцията от Този бандит Тотев !тея млади хора ще почукат и на някоя врата и ще си хванат пътя за чужбината ! а тук ще останат само смачкани хора и бандитите кат Кмета ! и такива като Вас дето го крепят.

.... шест месеца разиграване по инстанциите


08 Февруари 2013 22:53 | йеееееее
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

qneto ми отведоа во пирин планина


09 Февруари 2013 02:33 | ЖОРО
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ОМРЪЗНА МИ ОТ ТОЗИ ГЛУПИ ВЕЧЕ


09 Февруари 2013 02:54 | за Яне Янев !дека си
Оценка:
2
 (
4
 гласа)НЕ ИЗПЪЛНЕНО РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ

Решение №108/30. 06. 2003 год.
Относно:Взимане на решение за опазване на общински имоти
На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, Общинския съвет

Реши:
1. Задължава Кмета на Общината да предприеме съответните действия за запазване /възстановяване/ на следните имоти :
- Сградата в която до 30. 04. 2003 год. Беше настанена Общинската администрация
-Свободната площ зад упоменатата сграда плюс постройката /старата кметство/ представляваща общо 4 305 кв. м
-Паркинга /около 1 000 кв. м/ находящ се под ГУМ


2. В срок до 30. 07. 2003 год. Кмета на общината да уведоми ОбСъвет-Сандански за стореното, като приложи съответните искове и други документи, удостоверяващи действия от страна на Общинска администрация, в противен случай да му бъде потърсена отговорност.


09 Февруари 2013 09:15 | Иля Репин
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ти не си патерица, ти си свирка!


09 Февруари 2013 13:10 | ПАТРИОТ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ПИТАЙТЕ И КИГЪНА ОТ КОЧАН !!!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар