Румен Крумов: Безсилни сме срещу нелегалните междуградски таксита

07 юни 2013 14:00   2 коментара   11816 прочита


Има постъпили много сигнали за нелегални превози, на които искаме да се отзоваваме на момента. Това заяви директорът на ДАИ – София Румен Крумов. С леките автомобили до 8+1 места ДАИ обаче няма възможност да извършва проверки и затова се търси съдействието на КАТ.

Около 3-4 акции се правят месечно, в момента дори се прави подобна операция на територията на София и Перник, каза Крумов, след като bTV показа репортаж за незаконните превози с частни автомобили между София и Перник.

Има сигнали за участие на служители на ДАИ в схемите, но до момента няма събрани доказателства, казва Крумов. Той се оплака и от поведението на пътниците, които не съдействат по време на проверките.

Крумов цитира дори случай, в който пътник се отмята от дадените предварително показания срещу шофьори, които са заплашени от шестмесечно отнемане на автомобила, с който са извършвани подобни превози. Постановленията в този случай са отменени, добави шефът на софийското ДАИ.

източник: blitz.bg

2 коментара
07 Юни 2013 16:51 | !!!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Нелегалните таксита да ни бяха само проблем ! Ние вече сме безсилни да живеем в тази държава- разграден двор, управляван от години от корумпирани комунисти и децата, и внуците им!!! БЕЗСИЛНИ СМЕ ДА ЖИВЕЕМ В ИСТИНСКИ ХАОС И ЛЪЖА !!


08 Юни 2013 00:37 | Мунчо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ДА ГО МАХАТ ТОЯ БОКЛУК. ИМА ХОРА КОЙТО ЩЕ СЕ СПРАВЯТ. НЯМА ДА СА БЕЗСИЛНИ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар