Ръководителят на ЕК: Глобалното поскъпване е следствие от конфликта в Украйна 

16 юни 2024 07:31   3 коментара   2177 прочита


  
 
 
Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви, че глобалното увеличение на цените на енергията и храните е причинено от конфликта в Украйна. 

Това каза тя при откриването на конференцията за Украйна, която се провежда в Швейцария. 

Още новини от Украйна 

„Цените на енергията скочиха. Цените на храните скочиха до небето. И това е предупредителна история за целия свят“, каза политикът, отбелязвайки, че последствията от конфликта в Украйна се разпростират по целия свят. 

3 коментара
16 Юни 2024 14:27 | сиктир
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

на щерките ти фостата, чумо


16 Юни 2024 16:43 | Косовар
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Еее, брачед, и аз съм зле с граматиката, ама ти ме утепа. Дай и двамата да записваме вечерно, ако все още има такова нещо.


17 Юни 2024 21:29 | Пончо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Права е кака Урсула. Но не само затова е виновна войната/разбирай Русия-Путин/. Ето още някои неща: 1. Зачестилите слънчеви изригвания и магнитни бури. 2. Забавяне въртенето на земното ядро. 3. Промяната температурата на "Гълфстрийм". 4. Възхода на десните и залеза на либералите. 5. Оставката на Корнелия и възхода на Делян П. 6. Бягството на Киевския симфоничен оркестър. 7. Загубата на Украйна от Румъния. Може да се изпише цял роман с подобни. Извода: Спрете войната като унищожите Русия. А останалата част от света? Е, и нея може да я няма, но важното е да запазим достойнството на Зеленски. На всяка цена. Ама на всяка...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар