Рейтингът на Байдън е по-висок от този на Тръмп, за който и да е период от мандата му  

28 януари 2021 07:47   1 коментар   2072 прочита


 
 

Одобрението сред американците за Джо Байдън в края на първата седмица от управлението му е по-високо от това за Доналд Тръмп през който и да е период от мандата му. Това показват данните от социологическо проучване на университета "Монмаут", цитирано от Дойче веле. 

54 процента от анкетираните оценяват положително действията на Байдън на президентския пост, а негативна оценка му дават 30 процента. 16 на сто не могат да преценят. 

Рейтингът на предшественика му Доналд Тръмп през първите шест месеца от неговото управление е със средна стойност 41. 4 процента, а през последната седмица от мандата му е бил одобряван от 34 процента от американците. 

Тръмп е първият президент от половин век насам, който нямаше "меден месец" с избирателите - обикновено рейтингът на държавния глава през първите 6 месеца от влизането в Белия дом надхвърля 50 процента. нюз бг 

1 коментар
29 Януари 2021 08:31 | БаБА ПАЧКА АЙДАРО
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО ГОЛЯМ ЩЕ МУ Е РЕЙТИНГА НА БАЙДЪН КАТО ЗАПАЛИ ВОЙНИ И КАТО НАТО ЗАПОЧНЕ ДА УБИВА НЕВИИНИ ХОРА В ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ И НЕДАЙСИ БОЖЕ НАПАДНЕ РУСИЯ ИЛИ КИТАЙ ИЛИ ИРАН-ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ И РЕЙТИНГ И НОВ СВЕТОВЕН РЕД. ТИЯ ТРИ ДЪРЖАВИ ЛИДЕРИТЕ ИМ ЩЕ СИ ПИЯТ КАФЕТО В ВЕЧЕ РАЗРУШЕНИЯ НА ПАРЧЕТА НАРЕЧЕН БЕЛИЯ ДОМ, А ДЪРТАКА ГРОХНАЛИЯ СТАРЕЦ С МОЗЪК НА ВРАБЧЕ ОТДАВНА ЩЕ БЪДЕ МИНАЛО КАКТО И НАТО И АМЕРИКА.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар