Радостин Василев: Страхувам се за живота си

29 май 2023 12:00   3 коментара   5051 прочита


Радостин Василев, който публикува записа от разширеното заседание на ръководството на "Продължаваме промяната", обяви в "Денят започва", че се страхува за живота си и че е под охрана на полицията, предаде БНТ.

Каза, че не се чувства предател. Допусна, че е възможно хора от обкръжението му да са предупредили лидерите на "Продължаваме промяната" за това, че има намерение да публикува записа.

"Винаги трябва човек да се оглежда в редиците си постоянно. Оказва се, че е закодирано да има при нас предателство. В никакъв случай аз се нямам за предател, напротив - имам се за човек, който единствен има смелост да прави това, което обществото има право да знае", изтъкна той.

Василев отрече да е публикувал записа след консултации с президента. Отрече и да е искал креслото на министър на спорта.

"Никой не е казал, че записът е таен, за да ми разрешава някой да го запиша. Имайте предвид, че можеше този запис да изтече и тайно, нали така? Но аз застанах с лицето си, за да го покажа и да кажа, че аз съм го направил и че аз не мога да подкрепям такава уйдурма, каквато се случва в момента и такъм тип разговори, които са срамни и пошли", заяви Радостин Василев.

Той изтъкна, че съгласуването на имената на директори на службите с чужди посолства е в противовес с националната сигурност и е заплаха за националната сигурност.

3 коментара
29 Май 2023 12:15 | ///
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Гузен негонен бега!


29 Май 2023 12:16 | ///
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Каквото посееш, това ще пожънеш...


29 Май 2023 22:25 | Хан Крум
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

А га плещеше глупости-не се страхуваше-беше герой! А сега охрана искаш? Щом си ербаб ще гледаш смело хората в очите и няма да хленчиш! Мижитурка!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар