Радев за Борисов и Гешев: Зададох им ясни въпроси, чакам отговор

14 февруари 2020 14:12   3 коментара   4778 прочита


Днес той е гост в Ивайловград за Деня на града и участва в тържеството на централния градски площад "Тракия" и ритуала по зарязване на лозята на днешния празник на лозаря и винаря Трифон Зарезан

Зададох ясни и конкретни въпроси, чакам някакъв отговор. Така лаконично президентът Румен Радев отговори на журналистически въпрос дали питанията му към премиера Борисов и главния прокурор Иван Гешев са били чути, предава БТА.

"Питайте ги, вие сте затова - да питате, да задавате истинските въпроси, истинския дневен ред", призова журналистите държавният глава. Днес той е гост в Ивайловград за Деня на града и участва в тържеството на централния градски площад "Тракия" и ритуала по зарязване на лозята на днешния празник на лозаря и винаря Трифон Зарезан.

Припомняме, че преди няколко дни държавният глава сподели пред журналисти, че ''тепърва ще трябва да се отговаря на много въпроси, като първият и най-важен според него е връзката премиер - главен прокурор'' и ''знаел ли е министър -председателят, че неговите подчинени подслушват и разработват президента и то в грубо нарушение на закона и, ако го е знаел, защо е допуснал закононарушението''.

Блиц

3 коментара
14 Февруари 2020 15:13 | От Петрич
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Кой си ти бе - с тази фашистка физиономия- Не сложил две тухли една на върху друга - само акъл даваш - никакви решения . Това е приом и метод на комунистите и ти по нищо несе различаваш от тях . Само заповеди - е този път не си познал - може да заповядваш само на ПИАРКАТА си. АИЙЙЙ СИКТЕР.


15 Февруари 2020 03:23 | ПЕТРИЧ
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

РАДЕВ СЕГА ЛАЕ. ЩОТО ГО РАЗОБЛИЧИХА КАК ЗАПОВЯДА ДА НАЗНАЧАТ ЖЕНА МУ НА ВАЖЕН ПОСТ,


15 Февруари 2020 16:19 | ���������
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Петрички дрисльовци! Говорите ни в клин, ни в ръкав - чули ама не разбрали.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар