Радев пак се заяде с Борисов и обяви: Чака ни опасен служебен кабинет!

17 февруари 2020 14:28   1 коментар   4039 прочита


Ако някой трябва да се страхува от оставането на власт, то това е премиера, допълни президентът

Президентът Румен Радев с нова атака срещу премиера Бойко Борисов. "Борисов се опита да прехвърли отговорността за подслушването на друг – така прави винаги. Ако можеше да скрие и този скандал в зайчарника, но там не остана място от скандали. Очевидно е, че Борисов използва службите за свои политически цели.

Премиерът казва и на прокуратурата кого да "размаже". Дори полицията е ангажирана да респектира несъгласните българи. Затова трябва да отстояваме правата си", каза президентът пред журналисти след като провери дейността на предприятие в София. "В безсилието си премиерът атакува и моето семейство. За съжаление, методите на министър-председателят издават битието му от началото на прехода.

Ако някой трябва да се страхува от оставането на власт, то това е Борисов", допълни Радев. "Растящото недоволство и разкритията за корупцията ежедневно разголват управленското му безсилие и зависимост. Но драмата на Борисов е, че този път номерът на разчистване с оставка няма да мине. Чака го служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението. Разбирам неговата растяща нервност", коментира президентът.

blitz.bg

1 коментар
17 Февруари 2020 17:34 | �������������-����������
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

борисов и герб са изродите на българия браво Радев-долу убииците на българския народ герб и обединени идиоти магарешки престъпниците заедно с гешев в затвора
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар